marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Festivalul de la Venetia: care sunt cele mai asteptate filme din acest an. Productiile despre va vorbi toata lumea pana la Oscaruri

Cea de-a 73-a editia a Festivalului de Film de la Venetia isi va deschide portile incepand cu 31 august si se va incheia pe 10 septembrie.
 

Festivalul de la Venetia: care sunt cele mai asteptate filme din acest an. Productiile despre va vorbi toata lumea pana la Oscaruri

Ca in fiecare an, aici va fi locul unde vor fi vazute in premiera mondiala cateva dintre cele mai asteptate filme de catre cinefili, cu potential de Oscar.
 

Ce filme sunt de neratat de la Festivalul de Film din Venetia

La la Land
Regie: Damien Chazelle
Distributie: Ryan Gosling, Emma Stone


Ryan Gosling si Emma Stone fac pereche in musicalul "La La Land", care aduce atmosfera musicalurilor din epoca de aur. Primele recenzii sunt senzationale, iar filmul este considerat



 

The Light Between Oceans
Regie: Derek Cianfrance
Distributie: Michael Fassbender, Alicia Vikander

O drama intensa, plasata in anii '20, The Light Betweeen Oceans ii aduce in prim plan pe Michael Fassbender si Alicia Vikander, care formeaza un cuplu si in realitate. Viata celor doi ia o intorsatura neasteptata dupa ce gasesc un copil abandonat, langa un cadavru, intr-o barca.

 


 

 

Hacksaw Ridge
Regie: Mel Gibson
Distributie: Andrew Garfield

Mel Gibson revine in spatele camerelor de filmat cu o poveste despre Al Doilea Razboi Mondial, despre un medic erou, a carui arma  a fost rugaciunea. Andrew Garfield il joaca pe Desmond Doss, care a luptat in Okinawa, in cea mai sangeroasa batalie din Pacific si, ca printr-un miracol, a reusit sa salveze vietile a 75 de oameni fara sa traga niciun glonte.



Jackie
Regie:Pablo Larraín
Distributie: Natalie Portman

Natalie Portman ii da viata lui Jackie Kennedy in drama biografica "Jackie". Asteptarile criticilor si cinefililor sunt foarte mari, productia fiind catalogata una cu sanse mari la Oscar. Ramane de vazut



Arrival
Regie: Denis Villeneuve
Distributie: Amy Adams, Jeremy Renner

Arrival se anunta a fi un science-fiction in genul celor clasice, cu o distributie formata din Amy Adams sau Jeremy Renner. Regizorul Denis Villeneuve este cunoscut pentru drame ca "Prisoners" sau "Incendies", apreciate de catre cinefili la festivalurile de profil.
 

 

Nocturnal Animals
Regie: Tom Ford
Distributie: Amy Adams, Jake Gyllenhaal

Designerul Tom Ford se intoarce in spatele camerelor de filmat pentru a doua oara, ca regizor, dupa debutul de succes pe care l-a avut cu "A Single Man". Nocturnal Animals prezinta povestea unei artiste care detine o galerie de arta si care primeste un manuscris de la fostul ei sot.Brusc, femeia incepe sa se simta in pericol. Din distributie fac parte si Jake Gyllenhaal sau Armie Hammer.


The Magnificent Seven

Regie: Antoine Fuqua
Distributie: Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke

Regiozrul Antoine Fuqua readuce pe marile ecrane una dintre cele mai mari povesti de aventura spuse in cinematografie. Cei sapte magnicifici sunt jucati acum de actori ca Denzel Washington, Chris Pratt sau Ethan Hawke.

 


The Bad Batch

Regie: Ana Lily Amirpour
Distributie: Suki Waterhouase, Jason Momoa, Keanu Reeves, Jim Carrey

Filmul, cu o distributie impresionanta si surprinzatoare, prezinta o poveste de dragoste distopica, intr-un altfel de Texas, intr-o comunitate de canibali.

 

 

 

The Young Pope
Creat de : Paolo Sorrentino
Distributie: Jude Law

MJude Law il joaca pe Lenny Belardo, adica Papa Pius XIII, primul Papa de origine americana din istorie, evident, un personaj fictiv. Miniseria, realizata de regizorul Paolo Sorrentino, va urmari viata acestuia si cum a ajuns Papa, iar din distributie mai fac parte Diane Keaton si Scott Shepard.

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies