marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fifty Shades Darker: sotul autoarei E.L. James va scrie scenariul continuarii de la filmul Fifty Shades of Grey

Mutare interesanta facuta de cei de la Universal pentru franciza Fifty Shades of Grey. Sotul autoarei E.L.James, care a scris celebra trilogie Fifty Shades of Grey, va scrie scenariul urmatorului film din seria cinematografica, Fifty Shades Darker, anunta Hollywood Reporter.

Fifty Shades Darker: sotul autoarei E.L. James va scrie scenariul continuarii de la filmul Fifty Shades of Grey

E.L.James l-a propus studiourilor Universal chiar pe sotul ei pentru a scrie scenariul urmatorului film, Fifty Shades of Grey. De la inceput, de cand au ajuns la o intelegere, acesteia i s-a dat control deplin asupra scenariului si chiar s-a implicat mai mult de atat, incercand sa treaca si peste regizoare Sam Taylor-Johnson. In cele din urma, cineasta a renuntat la urmatoarele proiecte, la scurt timp dupa ce Fifty Shades of Grey s-a lansat in cinematografe, dar a fost aspru criticat.
 

 

Niall Leonard, care este casatorit si are doi copii cu scriitoarea britanica, este si el, la randul lui, scriitor si scenarist. S-a ocupat de scenariul showului britanica "Air Force One Is Down" si "Wire in the Blood". Conform Hollywood Reporter, si el ar fi lucrat la scenariul pentru Fifty Shades of Grey, dar nu a fost trecut pe credit.
 

 

"Niall este un autor desavarsit, recunoscut si apreciat pentru munca sa, iar noi ne bucuram ca va face parte din echipa noastra" a spus producatorul Michael De Luca in comunicatul oficial. Aceasta schimbare vine dupa ce regizoarea Sam Taylor-Johnson si co-scenarista  Kelly Marcel au abandonat proiectul si nu se vor mai ocupa de urmatoarele filme, dupa discutii aprinse intre ele si autoarea cartilor, care si-a dorit sa isi impuna viziunile creative.

 



Cu toate astea, Fifty Shades of Grey a avut un succes nebun in box-office-ul mondial, cu incasari mondiale de 568 de milioane de dolari, asa ca e de intele de ce producatorii cauta noi alternative pentru a continua franciza cinematografica. Jamie Dornan si Anastasia Steele ar trebuie sa isi reia rolurile, urmand ca cei de la Universal sa gaseasca si un nou regizor.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies