marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fiica lui Johnny Depp a devenit o domnisoara superba:  la 15 ani, a atras toate privirile, alaturi de mama ei, Vanessa Paradis

Vanessa Paradis este de foarte multi ani muza casei de moda Chanel si a show-urilor conduse de designerul Karl Lagerfeld.  Insa, mai nou, spre lumea modei a pasit si fiica acesteia, Lily-Rose Depp. Cele doua au fost prezente la evenimentul de moda Chanel Metiers d'Art, ce a avut loc marti, in New York.

Fiica lui Johnny Depp a devenit o domnisoara superba: la 15 ani, a atras toate privirile, alaturi de mama ei, Vanessa Paradis

 

La 15 ani, Lily-Rose Depp a devenit o tanara atragatoare si eleganta, mostenind frumusetea ambilor parinti. Intr-un top si fusta pastelate, Lily a atras toate privirile, insotita fiind de mama ei, Vanessa Paradis. La eveniment au fost si alte vedete ca Beyonce, Jay-Z, Pharell, Lily Collins.

 

 

 

Vanessa Paradis lucreaza cu casa de moda Chanel inca din 1991 si are o relatia foarte stransa cu Lagerfeld, despre care se spune ca el i-ar fi prezentat noul iubit al actritei. Paradis si Johnny Depp s-au despartit in 2012, iar intre timp, actorul de 51 de ani s-a casatorit cu actrita Amber Heard, in varsta de 28 de ani.

 

Lily-Rose Depp isi va face debutul la Hollywood, in curand, intr-un film in care joaca alaturi de tatal sau.

 

 

Ea va avea rolul principal in "Yoga Hosers", descris ca un film de actiune si aventura, conform Hollywood Reporter.  Inalta, blonda si imprumutand trasaturile frumosilor ei parinti, adolescenta de 14 ani a inceput sa fie surprinsa din ce in ce mai des de "ochiul" vigilent al paparazzilor, care ii urmaresc evolutia si analizeaza cu cine seamana mai mult. Depp a fost surprins alaturi de copiii sai si logodnica lui, Amber Heard, mai tanara decat el cu peste doua decenii. Deseori, paparazii o confunda pe Lily Depp cu viitoare sa mama vitrega, Amber Heard.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies