marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

GALERIE FOTO! Cele mai bogate personaje din filme! Vezi ce averi au!

"Money, money, money, must be funny in the rich man's world", cam asa cantau cei de la Abba, nu? Nici personajele din top nu contesta importanta acestora in vietile lor, fie ele de fictiune. Iata care-s cele mai bogate/norocoase personaje din filme!

GALERIE FOTO! Cele mai bogate personaje din filme! Vezi ce averi au!


CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!



10. Arthur Bach –
Arthur (2011)
Avere estimata: 950 milioane de dolari (mostenire)

Arthur Bach are o viata ingrozitoare. Trebuie sa renunte la celebritatea si averea aduse de numele sau daca nu se potoleste!

Adica sa se maturizeze, sa nu se mai faca de ras si sa se casatoreasca cu sotia visurilor mamei sale. In ciuda faptului ca Arthur este un barbat fermecator care este indragostit cu adevarat, nu-l poti compatimi. Maica-sa il obliga sa se insoare cu Jennifer Garner si pentru asta ii da si o caruta de milioane de dolari.

9. Lucius Malfoy – Harry Potter (2001-2011)
Avere estimata: 2 miliarde de dolari (mostenire)

Averea familiei  Malfoy a crescut considerabil de-a lungul vremii, prima generatie care s-a ocupat de proprietatea Gold Galleons dateaza din secolul 17. Castiga bani frumosi din arta si din colectia lor suspicioasa si ilegata de artefacte obscure .

Ultimul lord, Lucius, are de unde sa mituiasca si influenteze autoritatile si oamenii din jurul sau pentru a-si atinge scopurile. Si totusi banii nu-l tin departe de inchisoarea Azkaban.

8. . Bruce Wayne – Seriile Batman (1989- )
Avere estimata: 6 miliarde (mostenire, industrie)

Bruce Wayne este un playboy miliardar, filantrop, industrialist si iubit de ziarele de barfe. A venit de curand in oras sa mosteneasca imperiul tatalui sau, dar prefera totusi sa se distreze cu modele eruopene. Are un gust aparte pentru hotelurile de lux si isi permite sa ia cu el in vacant o trupa ruseasca de balet . Pe langa toate astea are un hobby nocturn destul de bizar.

7. Jabba The Hutt - Star Wars (1977-2005)
Avere estimata: 9 miliarde (schimbate din credite Galactice)

Cat de bogat si puternic sa fii ca sa inspaimanti Imperial Empire? Jabba are alaturi trupele sale care-i respecta ordinele intr-o clipita si care nu parasesc vila sa de gangster. Pe langa afacerile necurate ale lui Jabba ii mai place sa-si hraneasca animalele, jocurile Pod Race si sa colectioneze piese rare din carbon.



6. Richard Rich Jr. – Richie Rich (1994)
Avere estimata: 11 miliarde (mostenire)

Cel mai bogat copil din lume, Richard Rich Jr are tot ce si-ar putea dori: propriul parc tematic, McDonals, Claudia Shiffer ca antrenor personal si are chiar si fata sculptata intr-un munte. Dar saracutul baiat nu are prieteni, dar asa patesti daca esti un pusti nesuferit caruia-i place sa poarte papion.

5. Dr Evil – Seriile Austin Powers  (1997-2002)
Avere estimata: 12 miliarde de dolari (
industrie si afaceri cu gangsteri)

Fortaretele din munti, statiile spatiale, masinile de calatorit in timp si echipamentele cu laser costa bani! Dr Evil este extrem de competent din acest punct de vedere precum si al sau Number Two care a creat un profit enorm de pe urma companiei de cablu, fabricilor de fier, rafinariilor de petrol si fabricilor care fac modele in miniatura de... fabrici, 9 miliarde de dolari!


4. Tony Stark – Iron Man (2008)
Avere estimata: 15 miliarde de dolari (mostenire,
industrie)

Batranul lui Tony Stark nu a fost doar bogat in bani – el avand compania Stark Industries – ci si foarte inteligent oferindu-i fiului sau o dubla mostenire care i-a oferit sansa sa “privatizeze cu success pacea globala” cu ajutorul armei sale Iron Man. Adulatia, farmecul si usurinta cu care agata femei il fac fericit pe Tony Stark? Da, chiar il fac.



3. Charles Foster Kane – Citizen Kane (1941)
Avere estimata: 18.5 miliarde de dolari (media)

Magnat media, politician influent si tanar entuziast, Kane este un copil umil din Colorado care ajunge posesorul unei averi imense. Descopera pasiunea sa pentru jurnalismul senzational, creand un imperiu mediatic din presa scrisa si radio care aproape-l ajuta sa castige guvernarea New York-ului. Dar toata averea sa nu-l poate opri din declin.


2. Carlisle Cullen – The Twilight Saga (2008-)
Avere estimata: 30 de miliarde de dolari (economii, actiuni)

Cum poate un doctor de provincie sa fie unul dintre cei mai bogati oameni de pe pamant? Pai, poate faptul ca a trait 370 de ani l-a ajutat sa stranga suma colosala. E de inteles, este nemuritor si trebuie sa-si asigure vesnicia. Plus ca mai e si tata de fata care poate ghici viitorul, poate ii spune si cum sta bursa.



1. Ming the Merciless – Flash Gordon (1980)

Avere ce nu poate fi estimat obtinuta de pe urma despotismului.

Cum poti sti cati bani ai daca detii universul intreg? Tot ce exista este proprietatea lui Ming, el practic este un Dumnezeu probabil ceva mai notoriu.


Sursa: virginmedia.com/


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies