marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Frumoasa Hollywoodului Amanda Seyfried alaturi de romanul Sebastian Stan la premiera thrillerului Gone

Frumusica Amanda Seyfried devine o fata dura pe urmele unui criminal in serie in thrillerul Gone, unde joaca alaturi de actorul de origine romana, Sebastian Stan pe care l-ati vazut vara trecuta in Capitanul America. Cei doi si-au facut aparitia la premiera filmului ce se va lansa in martie.

Frumoasa Hollywoodului Amanda Seyfried alaturi de romanul Sebastian Stan la premiera thrillerului Gone

Nimeni nu o crede, insa nimic nu o va opri. Cand sora ei dispare, Jill (Amanda Seyfried) este convinsa ca de vina este criminalul in serie care a rapit-o si pe ea cu doi ani in urma. Pentru a-si salva sora, Jill porneste in cautarea criminalului, fara a sta o clipa sa se gandeasca la consecinte.


Actrita de 26 de ani,  Amanda Seyfried a intors  toate privirile pe covorul rosu la premiera filmului din Los Angeles. Alaturi de ea au fost prezenti colegii din distributie: Sebastian Stan, Jennifer Carpenter,  Wes Bentley si Daniel Sunjata. 


 

Pelicula cu buget de 30 de milioane de dolari este regizata de brazilianul Heitor Dhalia si a fost restrictionata din cauza violentei, consumului de droguri si a scenelor de nuditate si sex. Gone ajunge in cinematografele din Romania pe 23 martie.


 

 

 

 

 

 


Amanda Seyfried                                                                           Sebastian Stan


Sursa foto: Getty

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies