marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

OSCAR 2015 Cele mai frumoase aparitii de pe covorul rosu. Cum s-au imbracat vedetele la cel mai important eveniment cinematografic al anului

Duminica noapte, 22 spre 23 februarie, a avut loc Gala Premiilor Oscar 2015. Cele mai mari staruri din lume au fost prezente pentru a premia filmele si specialistii din industrie care au impresionat prin talentul extraoardinar. 

OSCAR 2015 Cele mai frumoase aparitii de pe covorul rosu. Cum s-au imbracat vedetele la cel mai important eveniment cinematografic al anului

GALERIE FOTO Cele mai frumoase aparitii pe covorul rosu la Premiile Oscar 2015


Cele mai mari staruri din lume au sosit pe covorul rosu la Dolby Theatre, acolo unde au loc Premiile Oscar.
 

Duminica noaptea, toti ochii au fost atintiti catre cel mai important si asteptat eveniment la anului in industria filmului: Gala Premiilor Oscar. In acest an cursa este incredibil de stransa, cu mai multi favoriti in toate categoriile principale si e posibil sa avem surprize colosale in noaptea de aur.

 

VEZI AICI MARII CASTIGATORI

Meryl Streep

Reese Witherspoon

 

Rosamund Pike


 

Insa, pe langa premii si prestigiu, Gala Premiilor Oscar este si unul dintre cele mai glamour evenimente, un festin al rochiilor extravagante si aparitiilor spectaculoase.
 

In aceasta noapte au fost prezente staruri ca Michael Keaton, Rosamund Pike, Julianne Moore, Dakota Johnson, Lupita Nyong'o. 

 

 

Marion Cotillard

 

Margot Robbie

 

 

Julianne Moore

 

 

Melanie Griffith si Dakota Johnson

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies