marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Galerie FOTO: Primele imagini cu robotii care au innebunit planeta: Transformers 3!

O noua fata pentru Sentinel Prime in “Transformers: Dark of the Moon”

Galerie FOTO: Primele imagini cu robotii care au innebunit planeta: Transformers 3!

Ultima parte a seriei “Transformers”, care va aparea pe 1 iulie pe marile ecrane, are o gramada de efecte speciale si multe noutati legate de infatisarea robotilor.

Subiectul celei de-a treia parti, “Transformers: Dark of the Moon” e simplu:  Autobotii si Decepticonii se implica intr-o cursa spatiala periculoasa intre Statele Unite si Rusia si inca o data Sam Witwicky (Shia LaBeouf) vine in ajutorul prietenilor lui, robotii.

Producatorii au creat persoanje noi, printre care se numara si un nelegiuit care ia forma lui Shockwave, un Transformer mai vechi care conduce Cybertron in timp de Autobotii si Decepticonii se bat pentru dominatia pe Terra.

Regizorul Michael Bay a comentat in legatura cu ultima parte a trilogiei “Transformers”.

“ Avem de-a face cu o varianta mult mai matura a trilogiei , cu siguranta mai innegurata decat cele anterioare si plina de emotie la final. Simti ca miza e mult mai mare deoarece actiunea se va petrece intr-un oras american. Din actiune nu lipsesc insa nici piramidele sau Egiptul. Nu vine nicio cavalerie sa salveze pamantul. Si e mult mai amuzant sa-ti urmaresti eroii favoriti alaturi de prieteni, in intimitate ,pentru ca vei avea ce vedea”, spune regizorul de la “Transformers: Dark of the Moon

Producatorii trilogiei “Transformers” sunt gata sa dea lovitura cu cel de-al treilea episod. Sentinel Prime, predecesorul lui Optimus, isi face o aparitie de zile mari iar actorul Leonard Nimoy este cel care-i imprumuta vocea.

Distributia celui de-al treilea episod “Transformers: Dark of the Moon ii include pe Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Josh Duhamel, Patrick Dempsey sau John Malkovich.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies