marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Game of Thrones a fost reinnoit pentru inca 2 sezoane: premiera sezonului 4 a facut record de audienta, dar a starnit reactii controversate

La doar o zi dupa lansarea primului episod din cel de-al patrulea sezon, producatorii Game of Thrones le-au oferit fanilor o veste minunata.

Game of Thrones a fost reinnoit pentru inca 2 sezoane: premiera sezonului 4 a facut record de audienta, dar a starnit reactii controversate


HBO a reinoit contractul pentru inca doua sezoane ale celui mai apreciat serial al momentului, anunta cei de la Entertainment Weekly.  Anuntul a fost facut la doar cateva ore dupa difuzarea primului episod din sezonul patru, episod care a stabilit si un nou record de audienta, cu 6,6 milioane de telespectatori care l-au urmarit, cu 2,2 milioane mai multi decat la premiera sezonului trecut. Astfel, primul episod din sezonul 4 al serialului Game of Thrones a fost cel mai urmarit episod din istoria HBO, de la finalul serialului Sopranos incoace.


Asa cum s-a intamplat si cu finalul sezonului din True Detective, o mare parte a abonatilor HBO nu au putut sa vada premiera sezonului patru din Game of Thrones din cauza cererii foarte mari, astfel ca serverele nu au putut face fata solicitarilor.

 

 

"Game of Thrones este un fenomen. David Benioff si D.B.Weiss impreuna cu colaboratorii lor talentati continuna sa se intreaca pe sine si asteptam cu nerabdare continuarea povestii", a declarat Michael Lombardo, managerul de promovare al programelor HBO.


Premiera sezonului patru din Game of Thrones a starnit o serie de reactii controversate, nu putini fiind fanii care au fost deranjati de scenele de sex si de violenta folosite in mod excesiv, mai ales ca ora de difuzare a fost una destul de accesibila si pentru copii. Cu toate acestea, episodul Two Swords a fost primit foarte bine de critici.


"Ce sa invete tinerele din aceste povesti? Ca ceea ce isi doresc barbatii sunt doar corpurile lor", a declarat Miranda Suit, reprezentant Safermedia, in timp ce mai multi fani au postat mesaje pe retelele de socializare in care au acuzat prezenta mult prea mare a scenelor de sex si a violentei, conform Daily Mail. O parte dintre cei care s-a uitat la episod au scris pe Twitter comentarii ca "serios, Game of Thrones a ajuns dezgustator" sau "serialul a ajuns un festival al violentei si violurilor".

 

 

Cu o audienta de 6,6 milioane de telespectatori, primul episod din sezonul patru Game of Thrones a devenit si cel mai piratat episod din istorie, cu 1,15 milioane de descarcari in primele 15 ore. In plus, Washington Post estimeaza ca intre 3,7 si 4,2 milioane de oameni au vazut episodul in mod ilegal.


Game of Thrones este cel mai de succes serial al ultimilor ani, produs si difuzat de HBO si este adaptat dupa seria de carti "Cantec de Gheata si Foc" a autorului George R.R. Martin.


Game of Thrones a devenit un fenomen mondial, care a schimbat regulile in televiziune si a atras sute de milioane de fani din lumea intreaga. Cei de la Vanity Fair l-au numit "cel mai mare, indraznet si sangeros serial din istoria televiziunii". Bazat pe romanele lui George R.R. Martin, serialul se bucura de o popularitate incredibila si la al patrulea sezon. Audientele au crescut de la un sezon la altul, iar ultimul episod din seria 3 a avut 5.4 milioane de spectatori. Insa, multi l-au vazut si pe editiile de pe DVD sau de pe internet, fiind cel mai piratat serial online din istorie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies