marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Clooney, onorat pentru intreaga cariera la Globurile de Aur. Actorul i-a multumit sotiei sale: "Sunt mandru sa fiu sotul tau"

George Clooney a fost premiata aseara cu trofeul Cecille B. DeMille pentru cariera sa spectaculoasa din ultimele decenii. Actor, scenarist, producator, regizor, Clooney a avut o ascensiune extraordinara, de la serialul "ER" si pana la productiile in care a impresionat ca actor, cum ar fi  "The Descendants" sau cele care ii poarta semnatura ca regizor.

George Clooney, onorat pentru intreaga cariera la Globurile de Aur. Actorul i-a multumit sotiei sale: Sunt mandru sa fiu sotul tau

Actorul a venit pentru prima data insotit de sotia sa, Amal Alamuddin. Si starul este complet indragostit de ea, tinand cont de discursul emotionant pe care l-a tinut, in care i-a multumit pentru faptul ca e sotia lui.

 

"Am avut eu insumi un an foarte bun si aici nu ma refer la recenziile fabuloase ale filmului meu «The Monuments Men»", a declarat actorul, in gluma, referindu-se la cronicile deloc blande scrise de criticii de film la adresa acestui lungmetraj. "E un lucru care te face sa te simti umil atunci cand gasesti pe cineva pe care sa il iubesti", a adaugat George Clooney, adresandu-se sotiei sale, Amal Alamuddin. "Amal, sunt extrem de mandru ca sunt sotul tau", a continuat starul american.
 


Apoi, George Clooney s-a referit si la atacul cibernetic comis asupra grupului Sony la sfarsitul lunii noiembrie. "E mereu amuzant sa vii aici si sa te intalnesti cu vechi prieteni", a spus actorul. "Acum, cand am aflat ca toata lumea a fost piratata, ar fi o buna sansa pentru noi sa ne intalnim fata in fata si sa ne cerem iertare pentru lucrurile rautacioase pe care le-am spus unii despre altii".

 

Actorul american si-a incheiat discursul vorbind despre marsurile de solidaritate organizate in lumea intreaga impotriva terorismului, dupa atentatul comis asupra revistei franceze Charlie Hebdo, care a facut 12 victime. "Ei nu au participat la un mars de protest. Au mers la un mars pentru a sprijini ideea ca noi nu ne vom cufunda in frica", a spus vedeta americana. Actorul american a purtat la reverul hainei sale o insigna pe care aparea scris mesajul "Je Suis Charlie".


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies