marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gladiatorul: scenariul pentru o continuare a capodoperei cu Russell Crowe a fost respins la Hollywood, Maximus era un razboinic nemuritor

Gladiatorul este unul dintre cele mai iubite filme din toate timpurile, care l-a transformar pe Russell Crowe intr-un adevarat star. Interpretarea sa memorabila a gladiatorului Maximus ramane una dintre cele mai bune din toate timpurile. Putini stiu insa ca scenaristul Nick Cave planuia un script pentru o continuare cu un subiect cel putin bizar, in care Maximus ar fi fost readus la viata, scriu cei de la The Guardian.

Gladiatorul: scenariul pentru o continuare a capodoperei cu Russell Crowe a fost respins la Hollywood, Maximus era un razboinic nemuritor


Fanii au descoperit versiunea lui Nick Cave pentru scenariul unei continuari de la Gladiatorul, filmul regizat de Ridley Scott  si premiat cu 5 Oscaruri in 2000, printre care cel mai bun actor in rol principal - Russell Crowe si cel mai bun film al anului.

Scenariul ar fi urmarit o poveste supranaturula si il readucea in prim plan pe Russell Crowe: Maximus revenea pe Pamant, dupa o intalnire cu zeii pe lumea cealalta, ar fi aparat crestinii, s-ar fi reintalnit cu fiul sau si era nemuritor. Mai mult, povestea ajungea pana in Al Doilea Razboi Mondial si in epoca moderna.

 

 

 


Scenariul lui Nick Cave a fost respins de studiourile de la Hollywood si ideea sa nu a fost pe gustul nimanui: "Am incercat sa mergem pe ideea lui Nick. Russell n-a vrut sa renunte la acest film, pentru ca a totul a mers foarte bine. Si nu ma refer aici la succes, ci la modul in care a fost expusa povestea in film. Dar varianta lui Nick nu a primit unda verde. Cred ca el s-a distrat scriind aceasta versiune pentru o posibila continuare, Maximus e un personaj foarte iubit si cred ca l-a captivat ideea ca acesta sa se intoarca printre cei vii si sa il asemene cu un zeu" a comentat regizorul Ridley Scott, conform The Guardian.

 

 

Nick Cave a explicat viziunea sa pentru o continuare de la Gladiatorul: "Maximus devine un razboinic nemuritor, iar in scenariu, filmul se incheie cu o batalie epica de 20 de minute, care se petrece in timpul tuturor marilor razboaie care au existat pana acum, inclusiv cel din Vietnam. M-am distrat enorm scriind aceasta povestea, pentru ca, intr-un fel, stiam ca nu se va materializa niciodata intr-un proiect cinematografic".

 

Fanii au reactionat imediat pe Internet, sustinand ca ideile lui Nick Cave sunt ridicole si ar fi ruinat o capodopera cinematografica si indragita de milioane de cinefili din intreaga lume.

 

 

Nick Cave s-a ocupat in ultima perioada de scenariile unor filme independente, inclusiv The Proposition, regizat de John  Hillcoat, omul din spatele filmului Lawless. Insa, Cave a revenit la cariera lui de muzician, unde are mai mult succes decat la Hollywood. "Sunt foarte multumit cu cariera mea de muzician. Nu mi-am dorit sa fiu celebru la Hollywood. Am renuntat la ideile mele de film, imi pierdeam timpul" a spus acesta pentru Variety.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies