marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Globurile de Aur 2013: Jennifer Lopez nu a lasat nimic imaginatiei pe covorul rosu, cele mai sexy aparitii

Stralucire si rafinament pe covorul rosu la Globurile de Aur unde moda nu a fost singurul subiect de discutie in acest an.

Globurile de Aur 2013: Jennifer Lopez nu a lasat nimic imaginatiei pe covorul rosu, cele mai sexy aparitii

GALERIE FOTO: Cele mai frumoase momente de pe covorul rosu la Globurile de Aur 2013!

Jennifer Lopez nu a lasat nimic imaginatiei intr-o rochie de dantela cu care a fost in centrul atentiei pe covorul rosu de la Beverly Hilton Hotel.


Desi actrita nu s-a aflat printre nominalizati, Jennifer se pregateste sa lanseze in curand pe marile ecrane un nou film de actiune - Parker unde joaca alaturi de Jason Statham.
 


O alta aparitie sexy a noptii a fost Kate Hudson care a atras privirile intr-o rochie neagra extrem de decoltata. Actrita a prezentat una dintre categoriile de premii.
 


Claire Danes a impresionat si ea cu o silueta perfecta la doar o luna dupa ce a nascut primul ei copil. "Sper sa nu-mi curga sanii" a glumit actrita din serialul Homeland, pe covorul rosu.


Hayden Panettiere, Amy Adams si Megan Fox au fost si ele laudate la capitolul eleganta: rochiile "nud" in care si-au facut aparitia au fost un adevarat succes.

 

 


 

Eva Longoria a ales o rochie despicata care era sa o puna in situatii stanjenitoare de cateva ori. Actrita si-a arata picioarele elegante si a trecut cu brio peste momentele delicate.


 

Sursa foto: Getty


Galerie foto


Modifică setările cookies