marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Globurile de Aur: cea de-a 71-a editie va avea loc pe 12 ianuarie 2014

Gala va fi organizata pe 12 ianuarie 2014 si, ca in fiecare an, va avea forma unui dineu la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, a precizat intr-un comunicat Asociatia presei straine de la Hollywood, organizatoarea evenimentului.

Globurile de Aur: cea de-a 71-a editie va avea loc pe 12 ianuarie 2014

Nominalizarile pentru Globurile de Aur vor fi anuntate pe 12 decembrie 2013.

Globurile de Aur vor fi inmanate cu doar cateva zile inainte de anuntarea nominalizarilor la premiile Oscar, pe 16 ianuarie 2014. Gala de decernare a premiilor Oscar, evenimentul care incheie sezonul premiilor de la Hollywood, va avea loc pe 2 martie 2014, putin mai tarziu decat de obicei, pentru a nu se suprapune cu Jocurile Olimpice de iarna.

Gala Globurile de Aur, desi ramane unul dintre evenimentele de marca, fiind foarte apreciata de staruri, este criticata de o parte a industriei cinematografice, care pune sub semnul intrebarii reprezentativitatea unora dintre cei 90 de membri cu drept de vot care decid castigatorii Globurilor - unii dintre ei nici nu mai sunt jurnalisti activi -, in comparatie cu cei 5.800 de membri cu drept de vot din Academia de film americana, organizatia care decerneaza Oscarurile.

In 2013, atat organizatorii Globurilor de Aur, cat si organizatorii galei Oscarurilor au premiat la categoria cea mai importanta - cel mai bun film al anului - pelicula "Argo", regizata de Ben Affleck.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies