marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman: "Sunt si eu un om obisnuit". Actorul a suferit a treia interventie chirurgicala de indepartare a unor celule canceroase in mai putin de 12 luni

Pentru a treia oana in mai putin de un an Hugh Jackman a fost diagnosticat si tratat de cancer de piele. Desi pare invincibil, actorul are un sfat: "Chiar si Wolverine ar trebui sa foloseasca creme de protectie solara".

Hugh Jackman: Sunt si eu un om obisnuit . Actorul a suferit a treia interventie chirurgicala de indepartare a unor celule canceroase in mai putin de 12 luni

Jackman, in varsta de 46 de ani, a suferit deja trei interventii chirurgicale pentru indepartarea celulelor canceroase din zona nasului si a declarat ca, foarte probabil, va mai avea nevoie de astfel de operatii.


Actorul in varsta de 46 de ani a descoperit ca are cancer de piele in noiembrie 2013. Atunci a avut loc prima interventie prin care a inlaturat tumora canceroasa. A urmat inca o interventie chirurgicala in mai 2014, iar acum cancerul a recidivat.


"Sunt realist in ceea ce priveste viitorul si este mai mult decat sigur ca voi mai avea cel putin una (interventie chirurgicala de indepartare a celulelor canceroase de pe nas, n.r.), desi, probabil, vor fi mai multe, lucru deloc ciudat in cazul unui australian de origine britanica care a crescut in Australia, unde nu imi amintesc sa imi fi spus cineva vreodata sa ma dau cu crema de protectie solara. Partea buna este ca boala asta poate fi prevenita, este vorba de a face controale regulate si corecte. Sunt si eu un om obisnuit, pot fi lenes, pot sa aman, dar acum nu mai sunt lenes deloc", a declarat Jackman in urma cu cateva luni, dupa cea de-a doua operatie.



Sursa FOTO: Instagram


"Dintre toate formele de cancer de piele acesta este cel mai putin periculos", spunea actorul in noiembrie 2013. "Dar trebuie sa te ocupi de el imediat pentru ca se poate extinde", a continuat actorul.


Nascut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor intr-un serial de televiziune australian, in 1994. In 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy barbat in viata, iar, in 2009, a prezentat gala premiilor Oscar, scrie Mediafax.


Galerie foto


Modifică setările cookies