marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

In luna noiembrie, PRO CINEMA te prinde cu filme clasice de exceptie!

In noiembrie, clasicul te prinde la PRO CINEMA! Aventurile si comediile de exceptie vor insoti telespectatorii in lumea fantastica a filmelor care la vremea lor au facut furori, iar in timpurile cotidiene fac istorie!

In luna noiembrie, PRO CINEMA te prinde cu filme clasice de exceptie!

De luni pana joi, intre 18:30 si 20:30, PRO CINEMA iti aduce cele mai bune filme, cu multiple nominalizari si premii Oscar castigate, adevarate capodopere care au scris pagini frumoase din istoria celei de-a saptea arte! Lumea fascinanta a filmelor alb-negru, dar pline de culoare, fara efecte speciale, dar pline de actori fabulosi va cuceri publicul!

Clark Gable, Cary Grant, Gary Cooper, Humphrey Bogart, Joan Crawford sau Claudette Colbert sunt doar cateva dintre numele sonore ale cinematografiei care vor face mai placute serile telespectatorilor, in adevarate opere de arta ale cinematografiei precum The awful truth, His girl Friday sau It happened one night!

 

Comedia romantica It happened one night este una dintre cele mai importante pelicule ale epocii sale, la Ceremonia de decernare a premiilor Oscar din 1935 fiind nominalizata si premiata la cele mai importante 5 categorii: Cel mai bun film, Cel mai bun actor in rol principal (Clark Gable), Cea mai buna actrita in rol principal (Claudette Colbert), Cel mai bun regizor si Cel mai bun scenariu adaptat!, "The big five", dupa cum este cunoscut in industria cinematografica. Productia este prima dintr-o serie de 3 filme care detin acest record!

Un alt film de referinta este The awful truth, care prezinta povestea lui Jerry & Lucy. Hotarati sa divorteaze amiabil, vor avea un singur litigiu: Mr. Smith, rasfatatul lor... catel! Situatiile amuzante, cum este si cazul custodiei catelului, vor face deliciul publicului intr-o comedie de zile mari, nominalizata la Oscar pentru Cel mai bun film, Cea mai buna actrita in rol principal, Cel mai bun regizor (unde a si obtinut marele premiu), Cel mai bun montaj, Cel mai bun actor in rol secundar si Cel mai bun scenariu.
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto


Modifică setările cookies