marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

In noaptea dintre ani, PRO CINEMA respecta traditia filmului

Noaptea dintre ani aduce la PRO CINEMA comedie, animatie, aventura si actiune! De Revelion, personajele indragite, povestile de tinut minte si aventura care te tine cu sufletul la gura ajung pe PRO CINEMA!

In noaptea dintre ani, PRO CINEMA respecta traditia filmului

De la ora 19:00, una dintre cele mai indragite si amuzante familii revine pe micile ecrane! Familia Simpson - filmul ne aduce povestea lui Homer, care trebuie sa salveze omenirea de la o catastrofa pe care a provocat-o el insusi. Animalul lui de companie, un porc, depozitul de deseuri radioactive din Springfield, locuitorii si seful Agentiei de Protectie a Mediului vor fi in centrul atentiei, alaturi de simpaticele personaje din Familia Simpson.

In cautarea semnelor: Taramul intunericului incepe la ora 20:30 si aduce pe PRO CINEMA povestea lui Will Stanton (Alexander Ludwig), care descopera ca este ultimul dintr-un grup de razboinici nemuritori, care si-au dedicat vietile luptei impotriva raului. Mai departe, aventurile lui cu fortele intunericului vor capata proportii de neimaginat, iar aventurile lui vor ajunge in casele tuturor romanilor.

Anul 2016 ajunge la PRO CINEMA in pasi de comedie, rasete si voie buna! Petrecerea burlacilor: ultima tentatie le aduce telespectatorilor, de la ora 22:30, povestea unui frate care incearca din toate puterile sa impiedice nunta fratelui sai, organizand o petrecere a burlacilor in Miami.

Si in 2016, PRO CINEMA te prinde!

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies