marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Incep filmarile la Piratii din Caraibe 5: cine este actrita care va juca rolul feminin principal alaturi de Johnny Depp

Filmarile pentru cel de-al cincilea lungmetraj din seria "Piratii din Caraibe/ Pirates Of The Caribbean", "Dead Men Tell No Tales", vor debuta in luna februarie, in Queensland, Australia, rolul principal feminin fiind interpretat de actrita Kaya Scodelario.

Incep filmarile la Piratii din Caraibe 5: cine este actrita care va juca rolul feminin principal alaturi de Johnny Depp


Producatorul Jerry Bruckheimer a anuntat, in weekend, printr-un mesaj publicat pe contul sau de pe platforma online Twitter, ca filmarile vor incepe in cursul lunii februarie, iar rolul principal feminin va fi interpretat de actrita britanica Kaya Scodelario, informeaza dailymail.co.uk.


Kaya Scodelario, nascuta la Londra, in varsta de 22 de ani, a mai jucat in "Moon" (2009), "Labirintul: Evadarea/ The Maze Runner" (2014) si serialulTV "Skins".

 

Scodelario va juca rolul principal feminin, dupa ce Keira Knightley a jucat in primele trei filme ale seriei, iar Penelope Cruz a aparut in cea mai recenta productie a francizei. Kaya Scodelario filmeaza in prezent pentru pelicula "The Maze Runner: The Scorch Trials", continuarea lungmetrajului "Labirintul: Evadarea".

 

 

 


Johnny Depp va reveni pe ecrane in rolul Capitanului Jack Sparrow, alaturi de Geoffrey Rush, care interpreteaza rolul lui Barbossa. In acest moment, cei doi sunt singurii actori confimati din vechea distributie ca parte a noului lungmetraj din franciza. Orlando Bloom, care l-a interpretat in primele trei filme pe Will Turner, a declarat anterior ca se afla "in discutii" pentru reluarea rolului.


Pe de alta parte, personajul negativ din noua pelicula va fi interpretat de spaniolul Javier Bardem, iar australianul Brenton Thwaites, care a aparut recent in "Maleficent", va figura si el printre noii actori din distributie.


"Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales" va fi regizat de Joachim Ronning si Espen Sandberg, iar premiera este programata pentru iulie 2017. Cele patru filme din franciza "Piratii din Caraibe" au avut incasari totale, la nivel mondial, de circa 3,7 miliarde de dolari.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto


Modifică setările cookies