marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jamie Dornan vrea sa renunte la rolul principal din Fifty Shades of Grey: motivul pentru care a decis faca asta  

Jamie Dornan se gandeste serios sa renunte la rolul miliardarului Christian Grey din viitoarele filme ale francizei Fifty Shades of Grey.

Jamie Dornan vrea sa renunte la rolul principal din Fifty Shades of Grey: motivul pentru care a decis faca asta

Conform ziarului britanic The Mirror, actorul de 32 de ani se gandeste serios sa renunte la urmatoarele doua filme din seria "Cinci zeci de umbre ale lui Grey", pentru ca sotia lui, Amelia Warner, nu este deloc incantata de faptul ca Jamie trebuie sa apara in scene explicite de sex. Cei mai carcotasi spun insa ca adevaratul motiv ar fi recenziile foarte proaste pe care le-a primit filmul si criticile dure aduse la adresa interpretarii lui Jamie Dornan. Presa l-a desfiintat si a scris ca este total nepotrivit in acest rol.
 

 

Jamie Dornan si sotia lui, Amelia Warner

 

El il joaca pe Christian Grey, alaturi de Dakota Johnson, care o interpreteaza pe Anastasia Steele. Filmul a facut record la incasari de 409 milioane de dolari, dar criticii l-au desfiintat. "Jamie a considerat ca acest film il va propulsa la Hollywood. A asigurat-o pe sotia lui Amelia ca nimic nu se va schimba, dar acum milioane de femei tanjesc dupa el si il doresc. Inca nu vazut filmul,dar nici nu cred ca o va face." a spus o sursa apropiata.
 

"Jamie nu considera ca a jucat asa prost si da vina pe Dakota Johnson pentru lipsa de atractie dintre ei si ca nu a avut ce sa faca" a mai spus sursa. Proiectul pare sa fie sub semnul intrebarii, dupa ce presa straina a scris ca regizoare vrea si ea sa renunte din cauza certurilor cu autoarea cartilor, E.L. James.

 

De altfel, regizoarea a declarat de mai multe ori ca filmarile pentru Fifty Shades of Grey au fost stresante si ca a avut numeroase certuri cu autoarea, care nu dorea nicio schimbare, chiar si pozitiva la elementele din carte.

Acum, dupa ce filmul s-a lansat deja in cinema si a avut un succes comercial rasunator, publicatia The Mirror scrie ca Taylor-Jonhnson face tot posibilul sa scape de contract. "Sam vrea sa scape si sa nu mai faca si urmatoarele parti. Iar cei de la Universal stiu bine situatia si cred ca o inteleg. Relatia ei cu Erika (n.r. - autoarea romanelor)  a devenit toxica. Se dispretuiesc una pe cealalta si  se invinovatesc una pe cealalta pentru problemele filmului. Marile discutii au fost despre scenele de sex. Erika voia ca filmul sa fie fidel cartii si sa contina mai multe scene explicite.Insa, Sam isi dorea sa faca din acest film mai mult decat o inlantuire de scene de sex S&M" a spus un apropiat pentru publicatia britanica.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies