marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jamie Dornan va avea mai multe scene de nuditate in Fifty Shades Darker: ce suma uriasa i s-a oferit si ce planuri au producatorii pentru continuarea filmului fenomen

Veste buna pentru fanele filmului Fifty Shades of Grey. Continuarea celui mai provocotor film al anului, Fifty Shades Darker, ar putea contine mai multe scene nud cu Jamie Dornan, conform informatiilor aparute in presa straina.

Jamie Dornan va avea mai multe scene de nuditate in Fifty Shades Darker: ce suma uriasa i s-a oferit si ce planuri au producatorii pentru continuarea filmului fenomen

Fifty Shades of Grey a adus un nou sex-simbol la Hollywood, irlandezul Jamie Dornan. Deja a fost votat in doua topuri diferite drept cel mai sexy barbat din lume, iar fotomodelul devenit actor a demonstrat ca are de ce sa fie numit asa in scenele sexy din Fifty Shades of Grey.

 

Daca partenera sa, Dakota Johnson, apare nud frontal de mai multe ori, producatorii au avut grija ca Jamie Dornan sa nu apara in aceste ipostaze. Dar asta s-ar putea schimba in Fifty Shades Darker, al doilea film din trilogia bazata pe cartile autoarei E.L. James.

 

 

Cei de la Irish Examiner spun ca producatorii vor ca Jamie Dornan sa apara in scene nud frontale in urmatorul film, insa ramane de vazut daca va accepta. In filme, nuditate frontala feminina e ceva comun, insa cand vine vorba de barbati, acest lucru este un tabu, ba chiar stigmatizeaza filmul, asa cum a fost in cazul filmului Shame, cu Michael Fassbender, interzis in mai multe tari si lansat limitat, in doar cateva cinematografe. Cei de la The Mirror noteaza ca Dornan a primit o oferta de 970.000 de lire sterline, adica putin peste 1.5 milioane de dolari pentru ca in urmatorul film sa apara gol frontal.

 

Cei doi actori au semnat clauze cu privire la nuditate si nici unul nu a fost de acord sa apara in scene explicite. "Jamie este casatorit, iar Dakota este intr-o relatie, nu cred ca ar fi fost usor, asa ca am optat pentru un rating R al filmului" a declarat regizoarea Sam Taylor-Johnson in urma cu cateva luni.

 

 

Primul film a avut parte de cateva scene incendiare, insa fanii s-au plans ca n-au fost destul de explicite, asa cum era in carti. In a doua parte, vor reveni Jamie Dornan in rolul lui Christian Grey si Dakota Johnson in rolul Anastasiei Steele. Inca n-a fost anuntat noul regizor, insa scenarist va fi sotul autoarei trilogiei.

 

Data de lansare pentru Fifty Shades Darker este 10 februarie 2017.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies