marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Aniston se plange ca era grasa in copilarie!

Starul din Friends, Jennifer Aniston isi promoveaza comedia Horrible Bosses (care se va lansa luna viitoare in cinematografe) pe coperta revistei Marie Claire!

Jennifer Aniston se plange ca era grasa in copilarie!

articole relationate

"La 12 ani eram cam plinuta. Primul meu rol? L-am rugat pe tatal meu (actorul John Aniston) sa ma aduca ca figurant intr-o telenovela in care juca - Search for Tomorrow.

Am purtat ceva galben si nu aratam deloc bine. Mi-aduc aminte ca am incasat 100 de dolari si am fost extaziata" a declarat actrita in Marie Claire.


Cunoscuta pentru rolurile pozitive pe care le-a avut de-a lungul timpului in filme, Jennifer uimeste cu noul sau rol din Horrible Bosses -  acela de sefa rea si provocatoare.


"In tinerete am sters multe mese  si nu prea eram o chelnerita model. Am scapat multi burgeri in poala clientilor si i-am murdarit de sos. Chiar nu am fost o ospatarita buna, dar mi s-a spus ca aveam farmec iar lumea m-a placut oricum"  a mai dezvaluit actrita de 42 de ani.


"Cu primul meu cec dupa un rol mi-a luat un Mercedes vintage. M-am chinuit ceva in New York la inceput cand am lucrat in restaurantul Jackson Hole. Banii adevarati au inceput sa vina dupa ce am ajuns in Friends. Daca nu alegeam actoria mi-ar fi placut sa fiu designer de locuinte" s-a mai confesat Jennifer.


Rolul lui Rachel Green din serialul de televiziune "Prietenii tai/ Friends" i-a adus lui Aniston un premiu Emmy si un Glob de Aur. Ea a mai jucat in comediile "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriza: Vine Polly!" (2004) si "Despartiti, dar impreuna" (2006). In ultimii ani, actrita a avut o tentativa de a juca si in alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fara control" (2005), dupa care a revenit la stilul comediilor romantice, jucand in "Eu si Marley" (2008) si in "Despre barbati si nu numai..." (2009).

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies