marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp a dezvaluit ca i-a "provocat" pe producatorii seriei Piratii din Caraibe sa-l concedieze, cum a fost la un pas sa piarda rolul care l-a facut star mondial

Dupa ce a declarat ca se gandeste serios sa renunte la actorie, Johnny Depp a mai facut cateva dezvaluiri despre rolul care l-a facut celebru, cel al lui Captain Jack Sparrow.

Johnny Depp a dezvaluit ca i-a provocat pe producatorii seriei Piratii din Caraibe sa-l concedieze, cum a fost la un pas sa piarda rolul care l-a facut star mondial

 

Intr-un interviu acordat zilele trecute pentru site-ul Metro, Johnny Depp a marturisit ca a fost la un pas sa fie concediat inca din primul film al francizei Pirates Of The Caribbean din cauza interpretarii sale. Potrivit afirmatiilor sale, producatorii executivi de la Disney au fost deranjati de interpretarea excentrica pe care acesta a avut-o in rolul lui Captain Sparrow, interpretare care a fost inspirata de la legenda celor de la The Rolling Stones, Keith Richards.

 

 

"Probabil ca am fost foarte aproape sa fiu data afara, i-am provocat. Au vrut sa ma concedieze, insa le-am explicat ca trebuie sa ma plateasca pentru tot ceea ce am facut inainte de a ma da afara", a declarat Johnny Depp. "Nu au inteles nimic din ceea ce am facut. Nu au inteles interpretarea personajului pe care il jucam", a explicat actorul.

 

 

 

 

Cu toate acestea, in ciuda preocuparii celor din conducerea Disney, Johnny Depp a obtinut prima nominalizare la Oscar la categoria cel mai bun actor in rolul principal pentru interpretarea lui Jack Sparrow din primul film, Curse Of The Black Pearl. Nu este prima data cand actorul a recunoscut ca a fost la un pas sa fie dat afara, insa acum Depp se gandeste tot mai des chiar sa abandoneze meseria de actor.

 

 

In urma cu cateva zile, actorul multimilionar a marturisit ca vrea sa renunte la actorie si sa se concentreze asupra altor lucruri. "Ma intrebati daca sunt lucruri pe care le fac cu placere. Sigur ca sunt. Nu spun ca voi renunta imediat (la actorie - n.r.), dar spun ca acel moment nu este prea departe", a declarat Depp, la o emisiune care urmeaza sa fie difuzata pe BBC.

 

 

 

The Pirates Of The Caribbean este una dintre cele mai de succes francize din istorie, toate cele patru parti devenind un adevarat succes de box-office, doua dintre ele depasind cifra de un miliard in ceea ce priveste incasarile mondiale. 

 

 

In 2015, Disney pregateste cel de-al cincilea film care ar urma sa fie lansat in luna iulie a acelui an.

 

 

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generatia sa, alaturi de George Clooney si Brad Pitt. Actor versatil si extrem de expresiv, acesta s-a simtit in largul lui atat in productiile hollywoodiene - mai ales in franciza "Piratii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, dar si in productii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom" si, mai ales, in colaborarile sale cinematografice cu regizorul Tim Burton - "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap/ Sleepy Hollow", "Corpse Bride/ Mireasa moarta", "Alice in Tara Minunilor" si "Umbre intunecate/ Dark Shadows".


Galerie foto


Modifică setările cookies