marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp a uimit 6000 de fani fara sa fie prezent: The Lone Ranger, numit un film senzational de catre cinefili

Johnny Depp reuseste sa fascineze spectatorii si fara sa fie prezent. La conventia Comic-Con, care are loc in aceste zile la San Diego, cei 6000 de fani prezenti au avut ocazia sa vada un clip cu imagini din The Lone Ranger, ambitiosul proiect al lui Gore Verbinski, cu Johnny Depp si Armie Hammer.

Johnny Depp a uimit 6000 de fani fara sa fie prezent: The Lone Ranger, numit un film senzational de catre cinefili

 

In ciuda faptului ca The Lone Ranger a intampinat numeroase probleme, din cauza bugetului imens, de peste 250 de milioane de dolari, primele imagini din film au reusit sa dea pe spate miile de fani prezenti la Comic-Con.

 

Clipul de prezentare al filmului oferit de producatorii de la Sony i-a facut pe cei prezenti sa spuna la unison ca The Lone Ranger este grozav. Mai mult, a eclipsat alte doua productii gigantice, Oz: The The Great and Powerful, al lui Sam Raimi si Frankenweenie al lui Tim Burton, ale caror trailere au fost prezentate in cadrul aceluiasi eveniment.
 

Anulat in 2011  din cauza bugetului urias, westernul The Lone Ranger a inceput sa fie filmat in februarie 2012 in Mexic dupa ce costurile au fost taiate. Bugetul filmului trecea initial de 275 de milioane de dolari suma pe care studiourile Disney au considerat-o inacceptabila pentru un western fantastic - gen nu prea gustat in afara SUA si care nu prea a atras in ultimii ani.

In urma cu cateva saptamani, surse din cadrul echipei de productie au dezvaluit ca pelicula se afla cu cateva saptamani in spatele programului de filmat iar efectele speciale grele au ridicat din nou bugetul la peste 250 de milioane de $, noteaza Hollywood Reporter. Productia filmului a scapat de sub control iar multi se tem la un rezultat in genul SF-ului cu buget de 300 de milioane de $ John Carter, ale carui performante slabe de box office au dus la demisia presedintelui Disney, Rich Ross in acest an. Totusi, Verbinski si echipa sa par hotarati sa duca proiectul pana la bun sfarsit si sa uimeasca pe toata lumea.

Reactiile aparute pe Twitter conform Huffington Post


"Scurtele imagini din The Lone Ranger te dau pe spate, desi pare ca are nevoie de mai multa energie. Depp arata ciudat, insa este intens"
a fost parerea altui cinefil.

 

"The Lone Ranger pare interesant si scump si arata ca un western in toata regula." a scris Anna Thompson pe contul ei de Twitter.



 

"The Lone Ranger arata ca senzationat,  scump si promite o aventura nebuna, Cu alte cuvinte, un film marca Gore Verbinski" a scris Eric Vespe pe Twitter, dupa ce a vazut prezentarea filmului.

 

"Toti cei prezenti la conferinta au innebunit de bucurie dupa ce au vazut imagini din The Lone Ranger. Nu apare Depp foarte  mult, insa exista multa actiune" au scris cei de la Total Film.

 

"<< A fost grozav ce am vazut>> a spus un fan dupa ce s-a incheiat clipul de prezentare. Nu pot decat sa fiu de acord cu el" a scris un alt cinefil.

 

"Tocmai am vazut imagini din The Lone Ranger. Cea mai tare replica: "Vine o vreme, kemosabe, cand omul trebuie sa poarte o masca", a scris Josh Spiegel.

 

Actiunea din The Lone Ranger se petrece in Vestul Salbatic, unde 6 politisti texani sunt atacati de o banda de criminali condusa de Butch Cavendish. Dupa atac, un indian, Tonto (Johnny Depp) ajunge la locul crimei si il descopera pe singurul supravietuitor, John Reid (Armie Hammer), omul care i-a salvat viata in trecut. Tonto il ajuta pe Reid, care isi acunde identitatea,  si sub numele de The Lone Ranger porneste in cautarea razbunarii.

 

The Lone Ranger e produs de Jerry Bruckheimer si va fi lansat pe 3 iulie 2013. Din distributie mai fac parte Helena Bonham Carter, Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson.


Galerie foto


Modifică setările cookies