marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp a vizitat China pentru prima data: actorul a dezvaluit de ce a acceptat rolul din Transcendence, unul dintre cele mai ambitioase filme din cariera lui

Johnny Depp a vizitat China pentru prima data, acolo unde si-a promovat cel mai recent film, Transcencende, ce va intra in cinematografele din lumea intreaga in aceasta luna.

Johnny Depp a vizitat China pentru prima data: actorul a dezvaluit de ce a acceptat rolul din Transcendence, unul dintre cele mai ambitioase filme din cariera lui

La un eveniment dedicat productiei Transcendence ce a avut loc in centrul Beijingului, Johnny Depp si-a incantat fanii cu numeroase imbratisari si autografe. Mai mult,  acesta a declarat faptul ca Hollywood si China au multe de invatat una de la cealalta.
 

 

Actorul s-a aflat la Beijing pentru a promova thrillerul sci-fi "Transcendence", a carei lansare va avea loc pe 25 aprilie in Romania. Starul a fost impresionat de ceea ce a vazut in China. "Asteptarile mele erau foarte mari. Din prima secunda am fost impresionat. Este frumos, stilul arhitectural este diferit", a spus actorul ce nu s-a sfiit sa imbratiseze pe toata lumea cu care s-a intalnit, scriu cei de la Hollywood Reporter.

 

 

Intr-o cultura in care acest lucru nu este ceva comun, caldura actorului bucurat fanii prezenti la eveniment. Depp este cunoscut mai ales pentru rolul sau din seria "The Pirates of the Carribean".  "Mi-ar placea sa fac un film si sa traiesc aici. As putea trai usor aici. Este o experienta foarte calda", a declarat starul.

Depp este cea mai recenta celebritate care a vizitat China, dupa Scarlett Johansson, Jamie Foxx si Chris Evans. De asemenea, Emma Stone si Andrew Garfield au vizitat China pentru a promova filmul "The Amazing Spider Man 2". Intrebat despre apropierea dintre Hollywood si China, actorul a declarat: "Hollywood are multe de oferit Chinei, precum valori de entertainement, efecte speciale, sci-fi, lucruri de genul acesta. Iar China are multe de oferit din punct de vedere al nivelului de arta si de cultura. Putem invata unii de la altii". Productia va aparea in 2D, 3D, Imax si Dmax, China fiind singura tara unde filmul va putea fi vizionat in format 3D.

 


Intrebat daca si-a facut un tatuaj chinezesc, actorul a recunoscut ca are o litera (I Ching) tatuata pe brat, pe care si-a facut-o odata cu Damien Echols, in dorinta de a arata puterea lucrurilor mici. Vizita lui Depp include si aparitia la numeroase evenimente cu actori celebri din China, cantareti sau artisti.

In Transcendence, Johnny Depp este  Dr. Will Caster, un cercetor si om de stiinta a carui personalitate este transferata total intr-un computer. Acesta va deveni obsedat de a creat o masinaria cu emotii, chiar daca metodele sale vor sfida orice regula. De la un anumit punct, intr-un viitor apropiat, inteligenta artificiala o va intrece pe cea umana.  Din distributie mai fac parte Rebecca Hall, Morgan Freeman,Kate Mara si Paul Bettany. "Am fost intrigat de premisa filmului.Dar daca eu eram incarcat intr-un calculator, probabil ca l-as fi stricat, creierul meu virusat ar fi facut sa explodeze calculatorul".
 

In cadrul unui interviu, Depp a explicat motivele pentru care a ales sa joace in film. In plus fata de faptul ca a fost impresionat de tehnologia avansata, ce include si printare 3D, el a mentionat si empatia pentru povestea de dragoste din film.
 

 

 

 

 

"Si este si povestea de dragoste, imaginea celor doi cercetatori foarte dedicati muncii lor si calculatorului. Si intrebarea care se pune atunci cand lucrurile cunosc o intorsatura brusca este ce ar face fiecare dintre noi intr-o astfel de situatie? I-ai salva memoria intr-un calculator daca ai avea posibilitatea sau a-i lasa-o sa moara? Ma refer la faptul ca deciziile de ultim moment pot fi uneori radicale. Dar este clar ce ar face fiecare dintre noi-ar face totul pentru dragoste."
 

Producatorii anunta ca ideea centrala a filmului este imortalitatea, dar ca exista si o poveste de dragoste puternica.  "Fara sa spun prea multe, Transcendence este despre acel moment in care se ciocnesc constiinta umana si dezvoltarea rapida a tehnologiei. Va fi o poveste care se axeaza mai mult pe stiinta reala decat pe stiinta fictionala. Este un subiect care s-ar putea intampla in realitatea noastra cat de curand si asta il transforma intr-un film in care fiecare dintre noi se va identifica. Veti vedea o povestea despre dorinta omului de a insufla viata obiectelor", au declarat producatorii.


Transcendence se va lansa in cinematografe pe 25 aprilie 2014.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies