marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp : actorul a renuntat la o productie ambitioasa pentru ca nu primea un salariu de 20 de milioane de $

Dupa ce la inceputul anului s-a anuntat ca Johnny Depp va interpreta rolul lui Whitey Bulger, lucrurile s-au schimbat, iar actorul nu va mai face parte din distributia filmului regizat de Barry Levinson.

Johnny Depp : actorul a renuntat la o productie ambitioasa pentru ca nu primea un salariu de 20 de milioane de $

In urma insuccesului pe care l-a inregistrat la Cannes, Barry Levinson i-a cerut lui Johnny Depp sa accepte micsorarea onorariului pentru rolul din Black Mass.

 

Potrivit presei din SUA, actorul se pare ca nu a fost de acord si astfel a pierdut rolul lui Whitey Bulger. In locul celor 20 de milioane pe care ar fi trebuit sa le primeasca in mod normal, cei de la Cross Creek Pictures i-au oferit doar 10 milioane de dolari, motiv pentru care Johnny Depp a anuntat ca renunta la acest proiect.

 

Desi cei de la Croos Creek spera sa salveze realizarea filmului prin angajarea unui alt actor pentru rolul principal, inca nu se stie daca plecarea lui Depp va afecta implicarea lui Joel Edgerton in proiect, cel care joaca rolul agentului FBI.

 

 

 

Filmul este realizat pe baza volumului bestseller "Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob", scris de reporterii publicatiei Boston Globe Dick, Lehr si Gerland O'Neil. Timp de multi ani, James "Whitey" Bulger a fost seful Winter Hill Gang din Boston si a fost implicat in numeroase asasinate comise intre inceputul anilor '70 si mijlocul anilor '80. El a acceptat sa devina informator al FBI, pentru a distruge un grup mafiot rival, insa a fost inselat de guvern si pus sub acuzare. In iunie 2011, el a fost capturat de agentii federali, dupa ce, timp de peste zece ani, s-a aflat pe lista FBI a celor mai cautati infractori.

 

Bulger, al carui frate a fost presedinte al senatului statului american Massachusetts, a fost incarcerat in inchisoarea californiana Alcatraz. In varsta de 82 de ani, Bulger urmeaza sa fie judecat pentru comiterea a 19 crime.

 

Acest film ar fi trebuit sa fie urmatorul proiect al lui Johnny Depp dupa Transcendence, un SF ale carui filmari sunt in curs de desfasurare.

 

Pe 3 iulie 2013, Johnny Depp va incepe turneul de lansare al celui mai nou film al sau, The Lone Ranger.


Galerie foto


Modifică setările cookies