marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp: actorul a venit sa isi sustina iubita, Amber Heard, la premiera noului ei film, 3 Days To Kill: cum au aparut cei doi pe covorul rosu

Johnny Depp si Amber Heard au furat toate atentia la premiera filmului 3 Days to Kill, in care apare si frumoasa blonda. Cei doi au intors toate capetele, iar actorul de 50 de ani si-a sarutat logodnica de fata cu toata lumea.

Johnny Depp: actorul a venit sa isi sustina iubita, Amber Heard, la premiera noului ei film, 3 Days To Kill: cum au aparut cei doi pe covorul rosu

Sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri ale momentului, iar asta au demonstrat-o si pe covorul rosu. Amber Heard si-a lansat un nou film, thriller-ul 3 Days To Kill, in care protagonistul este Kevin Costner. Veternaul actor a fost si el prezent pe covorul rosu, alaturi de sotia sa.


Actrita de 27 de ani a fost sustina de Johnny Depp, care isi va lansa si el in acest an un film genial, Transcendence, un science-fiction produs de Christopher Nolan.

In 3 Days To Kill, Amber Heard joaca rolul unei agente FBI extrem de atragatoare, un rol perfect pentru ea."Intotdeauna mi-au placut rolurile astea. Prefer sa trag cu pistolul si sa salvez fata sau baiatul decat sa fiu draguta si inocenta. Este mult mai distractiv asa si ma lupt pentru aceste personaje.".

Nu doar cariera ii merge foarte bine, ci si viata amoroasa. Presa tabloida sustine ca ea si Johnny Depp s-au logodit, dupa ce actrita si-a etalat noul inel cu diamant. Daily Mail sustine ca cei doi vor sa fie discreti si sa evite atentia presei.

 

 

 

In 3 Days To Kill, Ethan Runner (Kevin Costner) este un agent din Serviciile Secrete care sufera de o boala incurabila. In schimbul unui medicament experimental care-i poate salva viata, Ethan trebuie sa accepte o ultima misiune, care, insa,  poate fi reversul medaliei, si il poate costa chiar viata.

 

Filmul se lanseaza in Romania pe 21 februarie

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies