marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp: actorul se transforma intr-unul dintre cei mai celebri gangsteri americani, care este urmatorul sau film

Johnny Depp va interpreta rolul celebrului gangster american Whitey Bulger, in filmul "Black Mass", care va fi regizat de Barry Levinson.

Johnny Depp: actorul se transforma intr-unul dintre cei mai celebri gangsteri americani, care este urmatorul sau film

Filmul este realizat pe baza volumului bestseller "Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob", scris de reporterii publicatiei Boston Globe Dick Lehr si Gerland O'Neil, informeaza hollywoodreporter.com. Timp de multi ani, James "Whitey" Bulger a fost seful Winter Hill Gang din Boston si a fost implicat in numeroase asasinate comise intre inceputul anilor '70 si mijlocul anilor '80.

 

El a acceptat sa devina informator al FBI, pentru a distruge un grup mafiot rival, insa a fost inselat de guvern si pus sub acuzare. In iunie 2011, el a fost capturat de agentii federali, dupa ce, timp de peste zece ani, s-a aflat pe lista FBI a celor mai cautati infractori.

Bulger, al carui frate a fost presedinte al senatului statului american Massachusetts, a fost incarcerat in inchisoarea californiana Alcatraz. In varsta de 82 de ani, Bulger urmeaza sa fie judecat pentru comiterea a 19 crime.

In 2011, si actorii Ben Affleck si Matt Damon au anuntat ca vor sa realizeze un film despre acest mafiot. De asemenea, James "Whitey" Bulger a fost cel care a inspirat personajul interpretat de Jack Nicholson in lungmetrajul "Cartita/ The Departed" de Martin Scorsese, recompensat in 2007 cu patru premii Oscar, inclusiv pentru regie si pentru cel mai bun film al anului.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies