marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp, asaltat de o femeie la premiera unui documentar sfasietor, realizat de Peter Jackson - West of Memphis

Johnny Depp dovedeste ca timpul nu ii este rival sub nicio forma. Actorul de 49 de ani a aratat mai bine ca niciodata la Festivalul de la Toronto unde a venit sa sustina documentarul "West of Memphis" in care trebuia sa fie implicat ca producator. Actorul a fost asaltat de o femeie care a patruns pe covorul rosu, insa a fost oprita la timp de fortele de ordine.

Johnny Depp, asaltat de o femeie la premiera unui documentar sfasietor, realizat de Peter Jackson - West of Memphis


Johnny Depp, care recent a terminat filmarile la westernul "The Lone Ranger", a sprijinit la Toronto filmul "West of Memphis", un documentar dramatic despre povestea tragica a unui caz de omucidere din Arkansas si evolutia sa pe parcursul a 17 ani.

 

Pelicula regizata de Amy Berg reia cazul membrilor grupului West Memphis Three, cum au fost supranumiti cei trei americani, condamnati in 1994 pentru uciderea a trei copii de opt ani, intr-un ritual satanist. Din distributie fac parte Michael Baden, Jason Baldwin si Holly Ballard. Filmul este produs de Peter Jackson, regizorul trilogiei Lord of The Rings.


In 2011, atunci cand Damien Echols, Jason Baldwin si Jessie Misskelley Jr au fost eliberati din inchisoare, Johnny Depp a rugat autoritatiile americane sa continue sa-i caute pe adevaratii criminali, pentru ca Echols, Jason Baldwin si Jessie Misskelley, Jr. sa se reabiliteze.

Johnny Depp


Cei trei condamnati au fost eliberati anul trecut, in luna august (2011), dupa ce si-au marturisit crima. Ulterior au declarat ca si-au "recunoscut"  fapta doar pentru a fi pusi in libertate, marturia lor fiind o conditie impusa de judecator pentru a-i elibera din inchisoare.


In 1993, trei baietei sunt dati disparuti intr-un orasel unde niciodata nu se intampla nimic deosebit. In scurt timp le sunt descoperite trupurile neinsufletite si spre disperarea parintilor, se mai constata si mutilari sexuale, care au dus de fapt la decesul micutilor. Desigur au inceput speculatii despre ucigas, sau ucigasi, despre care deja se credea ca fac parte din diverse culte si se temeau ca aceste crime sa nu faca parte din vreun ritual satanic si sa nu devina vreun fel de traditie.


Toata lumea se mobilizeaza, se incepe o ancheta si in scurt timp trei adolescenti sunt acuzati, arestati, judecati si condamnati: Echols, care avea 18 ani la momentul comiterii crimelor, a fost condamnat la moarte prin injectie letala, insa pedeapsa a tot fost amanata. Baldwin si Misskelley, care aveau pe atunci 16, respectiv 17 ani, au primit detentie pe viata. Anii trec si incepe sa circule un zvon cum ca adevaratul criminal este in libertate, asa ca se redeschide cazul si acum incepe un nou proces de judecata.

Johnny Depp alaturi de Damien Echols


Johnny Depp trebuia sa fie implicat ca producator al documentarului, insa s-a retras, continuand sa sustina echipa din spatele filmului. Intr-un interviu cu Larry King, Depp a spus: "Nu e usor sa-ti marturisesti vinovatia fara sa-ti pierzi inocenta. Am stiut de la inceput ca sunt nevinovati si ca au fost acuzati pe nedrept. Cu cat citeam mai mult despre acest caz si vorbeam cu tot felul de oameni, cu atat nevinovatia lor imi parea din ce in ce mai clara.


Le-a fost foarte greu in ’93. Cand te gandesti prin ce au trecu, in special Damien Echols, care din cei 18 ani, 10 i-a petrecut in izolare pentru o crima pe care nu a comis-o. Sper doar ca investigatia va continua, iar, intr-un final, adevaratii criminali vor fi prinsi."


Depp nu este singura vedeta care se afla de partea grupului West Memphis Three. Rockerul Eddie Vedder si Natalie Maines au urmarit cazul indeaproape, iar regizorul Peter Jackson a finantat o investigare privata pentru gasirea adevaratilor criminali.


O tanara a fost escortata de paznici de pe covorul rosu unde a patrus pentru a-l imbratisa pe Johnny Depp.

Documentarul "West of Memphis" se va lansa in cinematografe in SUA pe 25 decembrie 2012.

 


Sursa foyto: Getty


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies