marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp: cameleonul Hollywood-ului a implinit 50 de ani. Cele mai frumoase momente din viata sa in imagini

Johnny Depp este unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood.Cunoscut pentru rolurile sale destul de ciudate, actorul a reusit repede sa devina o figura reprezentativa a Hollywood-ului. Pe 9 iunie, actorul a implinit 50 de ani, iar ultimele doua decenii si le-a petrecut metamorfozandu-se in unele dintre cele mai neobisnuite si interesante personaje de pe marile ecrane.

Johnny Depp: cameleonul Hollywood-ului a implinit 50 de ani. Cele mai frumoase momente din viata sa in imagini

 

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoase 50 de momente din viata lui Johnny Depp


 

 

"Sunt timid, paranoic, oricum vrei sa ma numesti. Urasc faima. Am facut orice a fost posibil sa o evit" (Johnny Depp)

 

 

Depp, in varsta de 50 de ani, si-a inceput cariera inca din adolescenta, insa in 1987 devine idolul tinerilor, cu rolul din serialul "21 Jump Street", lucru care l-a prins nepregatit pe actor. Acesta s-a declarat inspamaimantat de celebritate. Dar usor, usor starul s-a obisnuit cu celebritatea, insa a pastrat intotdeauna echilibru in viata sa.
 

 

 

 

Rolurile sale au fost intotdeauna diferite, fiind unul dintre cei mai versatili si cameleonici actori. Fiecare film al sau promite un personaj excentric si ciudat, dar intr-un mod placut. Orice aparitie a lui Depp pe marile ecrane este unica.


 

 

"Cred ca responsabilitatea unui actor este de a se transforma continuu. Nu doar pentru el si oamenii cu care lucreaza, ci pentru public. Daca in fiecare zi faci acelasi lucru si oferi aceleasi lucruri, lumea se va plictisi.  Si eu m-as plictisi". (Johnny Depp)

 

Johnny Depp, unul dintre cele mai iubite staruri de cinema, este cunoscut pentru roluri precum cele din filmele "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap", "Charlie si Fabrica de Ciocolata", "Rango", filmele din franciza "Piratii din Caraibe"  si "Alice in Tara Minunilor/ Alice in Wonderland".


"Mi-a placut la nebunie sa-l joc pe Edward Maini-de-Foarfece, pentru ca nu e nimic cinic, impur sau otravit la el. Aproape ca regret ca atunci cand ma uit in oglinda nu-l vad pe Edward".
(Johnny Depp)

 

 

 

 

Actorul, care a fost intr-o relatie cu Vanessa Paradis timp de mai bine de un deceniu si cu care are doi copii, adeclarat ca nasterea fiicei sale a fost cel mai important moment din viata lui, care l-a schimbat pentru totdeauna."Nasterea fiicei mele mi-a dat viata, a fost o adevarata schimbare. M-am descoperit pe mine, mi-am dat seama cine sunt. Cand iti privesti copilul pentru prima oara iti dai seama cat de idiot ai fost si cati ani ai pierdut".


"Am inceput sa fumez la 12 ani, mi-am pierdut virginitatea la 13 ani si am incercat toate drogurile existente pana la 14 ani. Orice drog cunoscut si cu nume, eu l-am incercat. Nu era vorba de autodistrugere, ci de curiozitate."  (Johnny Depp)

 

 

 

Desi era considerat un star slab in box-office, seria Piratii din Caraibe l-a facut bogat si a demonstrat ca fanii il iubesc la nebunie. Nominalizat la 3 Premii Oscar, pentru Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003), Finding Neverland (2004) si Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007), Depp a aratat de-a lungul carierei cat de talentat este,  trecand cu brio de la comedie la drama, dar pastrand acelasi umor excentric care l-a caracterizat intreaga viata.

 

"Daca iubesti doua persoane in acelasi timp, alege-o pe a doua.  Daca ai fi iubit-o cu adevarat pe prima, nu te-ai fi indragostit de altcineva". (Johnny Depp)

 

 



 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies