marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp este de nerecunoscut in primul trailer pentru Black Mass: cum arata in rolul lui Whitey Bulger, unul dintre cei mai cunoscuti mafioti ai Americii

A aparut primul trailer pentru "Black Mass", in care Johnny Depp promite sa faca un rol magistral si poate chiar sa ii aduca o nominalizare la Oscar.

Johnny Depp este de nerecunoscut in primul trailer pentru Black Mass: cum arata in rolul lui Whitey Bulger, unul dintre cei mai cunoscuti mafioti ai Americii

A aparut primul trailer pentru "Black Mass", in care Johnny Depp promite sa faca un rol magistral si poate chiar sa ii aduca o nominalizare la Oscar. In primul trailer pentru "Black Mass", Johnny Depp este infricosator si da fiori. Intr-o scena ce aduce aminte putin de filmele in stilul "Goodfellas", Johnny Depp arata cat de bine se poate pierde in pielea personajelor sale. Imbatranit cu ajutorul machiajului, cu lentile de contact si inceput de chelie, Depp uimeste cu o noua transformare impresionanta.


Black Mass este un film autobiografic despre gangsterul James 'Whitey' Bulger, care in noiembrie 2013 a fost condamnat de doua ori la inchisoare pe viata pentru participarea la 11 crime si alte infractiuni, printre care trafic de droguri, escrocherii si santaj din anii 1970 pana in '90. El a fost sursa de inspiratie pentru rolul lui Jack Nicholson din "The Departed, premiat cu Oscar, in regia lui Martin Scorsese.


"Poate sa fie fermecator, dar poate sa fie si nemilos. El era ca o cobra, nu stiai cand va sari sa te atace" a declarat regizorul Scott Cooper ("Crazy Heart") despre Whitey Bulger, unul dintre cei mai temuti si cunoscuti gangsteri din istoria Americii.

 



Cooper a povestit pentru Entertainment Weekly cum a intrat Johnny Depp in pielea personajului. "Pentru multi, a fost ciudata alegerea, nu semana deloc. Dar tranformarea a fost incredibila. O parte dintre cei prezenti pe platouri l-au cunoscut personal pe Burgler. Cand l-au vazut pe Depp dupa procesul complet de machiaj, i-au trecut fiorii. Multi nici nu se puteau uita la el."


Cunoscut pentru metodele sale de a identifica cu eroii pe care ii joaca, si de aceasta data Depp a depus multa munca inainte de inceperea filmarilor. Pentru a recreea stilul propriu al lui Bulger, Depp a urmarit inregistrari video cu Bulger si fotografii unice realizate de FBI. In prima imagine oficiala lansata, Depp apare in mijlocul strazii cu o pusca in mana, scena care s-a intamplat si in realitate. "A omorat un om in parcare, in fata tuturor, fara nici un fel de regret sau panica, in mijlocul zilei. Nu avea scrupule" a mai adaugat regizorul filmului.

Cooper l-a laudat pe Depp la CinemaCon, acolo unde a declarat ca "Johnny Depp face un rol de zile mari, un rol care va ramane in istorie". Daca filmul va fi bine primit, Depp ar putea avea sanse sa primeasca o nominalizare la Oscar.


"Motivul pentru care il interpretez este evident pentru mine", a explicat Depp intr-un interviu mai devreme in acest an. "Este un personaj fascinant. Nu seamana cu nimic din ce am mai facut pana acum. Sunt foarte entuziasmat sa intru in pielea lui pentru putin timp". Filmul, regizat de Scott Cooper, se bazeaza pe cartea "Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob", scrisa de fostii reporteri la Boston Globe Dick Lehr si Gerald O’Neill.

 

 

Black Mass se va lansa in SUA pe 16 septembrie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies