marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp face un film science fiction alaturi de Christopher Nolan, regizorul trilogiei Batman

Johnny Depp nu sta departe de universul filmelor science fiction. Actorul de 49 de ani va fi eroul unui film produs de Christopher Nolan si Emma Thomas si regizat de Wally Pfister.

Johnny Depp face un film science fiction alaturi de Christopher Nolan, regizorul trilogiei Batman


Wally Pfister este directorul de imagine al trilogiei Batman/ The Dark Knight si isi pregateste debutul in regie. Cineastul, premiat cu Oscar pentru regia de imagine de la Inception (2010) este un strans colaborator si prieten al regizorului Christopher Nolan alaturi de care a lucrat la toate filmele acestuia, de la Memento incoace.

"Sunt foarte incantat sa lucrez alaturi de Johnny Depp" a declarat Pfister. Transcendence este un film science fiction care va semna debutul acestuia ca regizor. Pelicula va fi realizata de Alcon Entertainment si produsa de Christopher Nolan. Christopher Nolan este un regizor, scenarist si producator de film americano-britanic care a devenit faimos dupa ce a regizat thrillerul psihologic "Memento", cu Guy Pearce in rolul principal. Ulterior, Nolan a confirmat statutul sau de regizor talentat prin revitalizarea francizei "Batman", realizand "Batman - Inceputuri" (2005) si "Cavalerul negru", cel mai mare succes de box office pe plan mondial in 2008. "Inceputul/ Inception", un film cu mare succes de casa si bine primit de criticii de specialitate in 2010.


"Nu pot sa spun multe despre acest film. Transcendence este un SF plasat in zilele noastre si are un spate un concept maret.  Bugetul este unul mare, insa nu la fel ca cel pentru Batman" a mai declarat Wally Pfiste, citat de Huffington Post


Johnny Depp a terminat in acest an productia la westernul de peste 200 de milioane de dolari The Lone Ranger care va aduce pe marile ecrane o legenda draga americanilor, insa spera sa cucereasca si restul lumii. Filmul se va lansa in Romania pe 5 iulie 2013. In aceasta adaptare moderna a aventurilor descrise de serialul cu acelasi nume al anilor ’50, un curajos luptator nativ american Tonto (Johnny Depp), deapana povestea nescrisa a lui John Reid (Armie Hammer) si a modului in care acesta s-a transformat dintr-un om al legii, intr-o legenda a dreptatii in Vestul Salbatic.

Starul nu are foarte multe filme in lucru pe viitor, in afara de Transcendence (anuntat pentru finalul lui 2013), Depp asteapta inca decizia producatorilor de la Disney pentru a afla daca Piratii din Caraibe 5 va primi unda verde pentru filmari.


The Lone Range se va lansa in Romania pe 5 iulie 2013.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies