marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp nu a fost recunoscut de propria echipa de filmare intr-un rol de cateva secunde

Serialul de comedie  21 Jump Street este showul care l-a transformat in vedeta pe Johnny Depp in SUA in anii '80. La 25 de ani de la lansarea acestuia,  actorul a acceptat sa aiba o aparitie scurta in noua comedie interzisa minorilor 21 Jump Street: O adresa de pomina care se lanseaza in aceast  weekend in cinematografele din Romania.

Johnny Depp nu a fost recunoscut de propria echipa de filmare intr-un rol de cateva secunde

Jonah Hill, Channing Tatum si Ice Cube se intorc.. la liceu, in filmul 21 Jump Street. Interpreteaza niste politisti sub acoperire care se infiltreaza intr-un liceu, ca sa anihileze traficantii de droguri care actioneaza in zona scolii.

 

Regizat de Phil Lord si Chris Miller, filmul il aduce intr-o aparitie de cateva secunde pe Johnny Depp intr-o ipostaza in care cu greu poate fi recunoscut.  Actorul a petrecut 3 ore la machiaj si a stat doar o zi pe platouri la filmare unde  echipa il trata ca pe un figurant pentru ca nimeni nu si-a dat seama cine este au dezvaluit cei de la uk.eonline.com.

Filmul 21 Jump Street: O adresa de pomina a avut parte de recenzii excelente in presa din SUA si Marea Britanie unde a fost numit cea mai buna comedie despre adolescenti/liceeni din ultimii ani (revista Empire i-a dat 4 stele din 5).
 

In anii '80 Depp il interpreta pe ofiterul Tom Hanson care facea parte dintr-un grup de politisti cu aspect de liceeni ce se infiltreaza intr-un liceu ca adolescenti pentru a-i pune la punct pe criminalii care amenintau zona. Serialul a fost creat de Patrick Hasburgh si Stephen J. Cannell,  a fost difuzat de Fox timp de 4 ani si a avut un succes imens in SUA. De aceasta data insa Depp apare in rolul unui motociclist blond care a smuls zambete fanilor. Rolul sau a fost scris special de actorul Jonah Hill pe care l-ati putut vedea ultima data in drama Moneyball alaturi de Brad Pitt.


Inca de cand a fost anuntat ca se va face, filmul a fost privit cu scepticism de catre americanii familiari cu serialul mai ales ca varianta originala era o drama in timp ce varianta de cinema este o comedie  interzisa minorilor din cauza limbajului dur, violentei, continutului sexual si al folosirii drogurilor.


"Jonah Hill si Channing Tatum fac unul dintre cele mai amuzante cupluri de pe marele ecran de la Will Ferrell si Mark Wahlberg in The Other Guys in 2010" au comentat cei de la Hollywood Reporter despre film.


Johnny Depp (dreapta) in 21 Jump Street (2012)


Johnny Depp in 1987/ 2011

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies