marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp s-a accidentat grav pe platourile de la Piratii din Caraibe 5: ce se intampla cu filmarile

Johnny Depp s-a accidentat in Australia, pe platouri, acolo unde se filmeaza cel de-al cincilea film din serie. Conform presei straine, actorul s-a ranit serios, iar filmarile au fost oprite, momentan.

Johnny Depp s-a accidentat grav pe platourile de la Piratii din Caraibe 5: ce se intampla cu filmarile

Johnny Depp s-a intors in SUA dupa ce s-a accidentat la mana in Australia, pe platourile de la Piratii din Caraibe 5, informeaza publicatia TIME.

 

Legendarul actor nu lucra in acel moment si inca este neclar cum s-a accidentat, dar va fi nevoie de o interventie chirurgicala la mana. Actorul de 51 de ani va fi absent doua saptamani, dar apropiati ai starului spun ca lipsa lui nu va afecta enorm derularea filmarilor. In ultimele saptamani, Depp a fost vazut destul de des la diverse evenimente si concerte, inclusiv la un show al lui Marylin Manson.

 

Insa, Depp n-a lasat acest incident sa il afecteze. Actorul a fost surprins de fotografi pe aeroport, in timp ce urca intr-un avion privat catre SUA, pentru operatie. Bandajat, dar zambind, actorul chiar le- facut cu mana fotografilor, semn ca va trece cu bine peste accidentare.

 

 

 

Au trecut 10 ani de la primul film din serie, iar Johnny Depp se intoarce in pielea celui mai iubit personaj din cariera sa. Jack Sparrow si-a facut aparitia din nou dupa ce oficial, a inceput productia pentru Piratii din Caraibe 5. De aceasta, regizori sunt nordicii Espen Sandberg si Joachim Rønning, cunoscuti pentru filmul "Kon-Tiki".

 

 

In Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales, valuri stranii il poarta pe capitanul Jack Sparrow (Johnny Depp) spre inamicul lui cel mai aprig, inspaimantatorul Captain Salazar (Javier Bardem). Acesta, impreuna cu piratii sai fantoma, incearca sa evadeze din Triunghiul Diavolului, dornici sa omoare fiecare pirat de pe mare, inclusiv pe Jack Sparrow.  Singura solutie a lui ramane sa apeleze la Tridentul lui Poseidon, un artefact puternic ce ii ofera posesorului control total asupra marilor...

 

Data de lansare a filmului ramane 7 iulie 2017.

 

Sursa foto: Splash


Galerie foto


Modifică setările cookies