marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp se indreapta spre faliment, desi avea o avere uriasa. Suma uriasa pe care o cheltuie actorul pe luna

Actorul Johnny Depp nu se uita la banii pe care ii cheltuieste si iubeste traiul pe picior mare chiar daca se indreapta spre ruina financiara, potrivit unei contra-plangeri depuse marti de fostii administratori ai averii sale, informeaza AFP, conform Agerpres.
Johnny Depp se indreapta spre faliment, desi avea o avere uriasa. Suma uriasa pe care o cheltuie actorul pe luna

In cea mai mare parte a ultimele doua decenii, starul in varsta de 53 de ani a cheltuit, in medie, 2 milioane de dolari pe luna, potrivit The Management Grup (TMG), care l-a dat in judecata pe Depp dupa ce actorul a actionat in justitie compania, la 13 ianuarie, cerand 25 de milioane de dolari pentru proasta administrare a averii sale.


TMG sustine, insa, ca stilul de viata risipitor al vedetei americane este raspunzator de aceasta situatie si ca Depp a ignorat in mod repetat avertismentele, arata CNBC. ''Depp si numai Depp este raspunzator pentru orice criza financiara in care se gaseste astazi", se arata in documentele juridice.


Starul din "Piratii din Caraibe" ar fi cheltuit 75 de milioane de dolari pentru a cumpara 14 case, intre care un castel in Franta, situat pe un teren de 18 hectare, mai multe resedinte la Hollywood, un apartament in centrul Los Angeles sau o ferma cu cai din Kentucky.


Incepand din anul 2000, Depp a mai cumparat un iaht de 18 milioane de dolari, nu mai putin de 45 de masini de lux, cheltuieste 700.000 de dolari pe luna pentru vinuri de calitate, deplasari cu avionul privat si are un personal format din 40 de angajati, se mai arata in plangere.


Actorul este, de asemenea, un avid colectionar de arta, o pasiune scumpa care l-a costat o mare parte din avere - actorul a platit sume importante pentru a achizitiona opere de arta ale pictorilor sai preferati, printre acestea numarandu-se 200 de lucrari de Warhol sau Klimt.


Depp este de asemenea proprietarul unei colectii de circa 70 de chitare si alte amintiri pretioase pe care le detine in douasprezece locatii diferite.


O alta cheltuiala incredibila facuta de vedeta este faptul ca a "platit peste 3 milioane de dolari pentru a trage cu un tun, construit special pentru aceasta ocazie, ca sa imprastie cenusa excentricului scriitor Hunter Thompson (decedat in 2005 - n.r.) in Aspen, Colorado", se mai precizeaza in document.


Johnny Depp a divortat in ianuarie de Amber Heard, in urma separarii actorul fiind nevoit sa-i plateasca lui Heard sapte milioane de dolari.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies