marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp se pregateste de nunta: cand se va casatori cu frumoasa Amber Heard

Actorul Johnny Depp a invitat multi dintre prietenii lui apropiati pe insula sa privata din Bahamas in seara de Revelion, alimentand astfel din nou speculatiile potrivit carora starul american ar intentiona sa se casatoreasca in cadrul unei ceremonii-surpriza, informeaza contactmusic.com.

Johnny Depp se pregateste de nunta: cand se va casatori cu frumoasa Amber Heard


Starul hollywoodian, in varsta de 51 de ani, a trimis invitatii speciale multor prieteni apropiati ai sai, precum Steven Tyler, Marilyn Manson, Helena Bonham Carter si Tim Burton, cerandu-le sa il insoteasca, alaturi de logodnica sa Amber Heard, pe insula lui privata din Bahamas in seara de Revelion.

 


Aceasta petrecere, ce va fi organizata pe Amber Beach - insula denumita dupa logodnica actorului - a reaprins speculatiile potrivit carora evenimentul va fi de fapt o ceremonie de nunta, organizata in secret de actorul american si logodnica sa, in varsta de 28 de ani.


"Johnny este de obicei o persoana foarte discreta, iar acea petrecere de Revelion a venit ca o mare surpriza. I-a invitat pe cei mai multi dintre prietenii sai apropiati, ca si pe membrii familiilor, cerandu-le sa i se alature pe insula. Punctul culminant va fi o mare petrecere", a dezvaluit o sursa pentru tabloidul britanic The Sun.

 

 


"Ar putea fi o simpla petrecere, dar prietenii lui au inceput sa se intrebe daca nu cumva totul este o stratagema pentru a organiza o nunta fara a genera o agitatie prea mare", a adaugat aceeasi sursa. Johnny Depp si Amber Heard au spus dintotdeauna ca se vor casatori pe Amber Beach, dar nu au stabilit niciodata o data a nuntii.


Actorul si iubita lui au confirmat ca s-au logodit in luna ianuarie, dupa o relatie care incepuse cu mai putin de doi ani in urma si au organizat o petrecere de logodna in luna martie. Starul hollywoodian a avut anterior o relatie indelungata cu actrita si cantareata franceza Vanessa Paradis, cu care are doi copii - Lily-Rose, in varsta de 15 ani, si Jack, in varsta de 12 ani.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies