marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp si Amber Heard planuiesc sa se casatoreasca: cand va avea loc nunta

Johnny Depp si logodnica lui, Amber Heard, se vor casatori in toamna acestui an, a declarat tatal actritei americane.
"Vor avea si copii, insa dupa nunta", a precizat David Heard, tatal actritei, care a infirmat astfel o serie de zvonuri recente potrivit carora fiica lui ar fi insarcinata, citat de dailymail.co.uk.

Johnny Depp si Amber Heard planuiesc sa se casatoreasca: cand va avea loc nunta


Johnny Depp
, in varsta de 50 de ani, si Amber Heard, in varsta de 28 de ani, s-au logodit de Craciun si intentioneaza sa se casatoreasca in toamna acestui an, a precizat David Heard, citat de publicatia Grazia.


"Asa este corect sa procedeze, iar ea si Johnny sunt genul de oameni carore le place sa faca lucrurile asa cum trebuie. Voi avea nepoti, insa acest lucru se va intampla dupa nunta lor", a adaugat David Heard, care locuieste la Los Angeles. "Amandoi sunt foarte ocupati acum, amandoi filmeaza pentru niste lungmetraje. Nu au stabilit inca data nuntii, dar ea va avea loc in curand. Probabil in toamna acestui an", a spus el.

 

 

David Heard mai spune ca Johnny Depp este acela care a avut ideea de a se casatori cu Amber, dupa despartirea lui de fosta partenera de viata, Vanessa Paradis, in 2012.
"Johnny a ajuns intr-o perioada din viata in care considera ca isi permite sa petreaca mai mult timp alaturi de copiii lui", a adaugat David Heard. Johnny Depp, care a cunoscut-o pe Amber Heard in timpul filmarilor de la "The Rum Diary" in 2010, are deja o fiica si un fiu din relatia cu Vanessa Paradis.

 


Referindu-se la faptul ca a ezitat sa se casatoreasca cu Vanessa Paradis, starul hollywoodian a declarat la inceputul acestui an pentru revista Tele 2 Semaines: "Uneori, chiar si lucrurile care par simple si evidente sunt inspaimantatoare. Cred ca varsta, experienta si intelepciunea ne ofera capacitatea de a trece peste anumite etape din viata pe care nu indrazneam sa le depasim in trecut". Johnny Depp este ocupat in aceasta perioada cu filmarile pentru un lungmetraj despre viata gangsterului James "Whitey" Bulger.

 


Amber Heard, in varsta de 28 de ani, originara din Texas, a jucat alaturi de Johnny Depp in filmul "Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary" (2011). In anul urmator, Depp s-a despartit de partenera lui de viata, actrita si cantareata franceza Vanessa Paradis, cu care are doi copii.
Relatia dintre Johnny Depp si Amber Heard, care a declarat ca este bisexuala, nu a fost mereu lipsita de probleme, aceasta punand, la un moment dat, capat idilei lor dupa ce a decis ca vrea sa fie singura.
Johnny Depp si Vaness Paradis - care au impreuna doi copii: Lily Rose, de 14 ani, si Jack, in varsta de 11 ani - s-au despartit in iunie 2012, dupa o relatie de 14 ani.

 


Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generatia sa, alaturi de George Clooney si Brad Pitt. Actor versatil si extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simtit in largul lui atat in productiile hollywoodiene - mai ales in franciza "Piratii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, dar si in productii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar si in colaborarile sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moarta/ Corpse Bride", "Alice in Tara Minunilor" si "Umbre intunecate/ Dark Shadows".

Sursa: Mediafax.ro

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies