marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp si cele 3 femei ale sale: Michelle Pfeiffer, Eva Green si Helena Bonham Carter  sunt  de nerecunoscut in horrorul-gotic Dark Shadows

Johnny Depp vampir, Eva Green vrajitoare, Helena Bonham Carter medic psihiatru si  Michelle Pfeiffer matroana unei familii pline de secrete apar total schimbati in noile imagini din horrorul SF - Dark Shadows care va ajunge in cinematografe pe 11 mai 2012.

Johnny Depp si cele 3 femei ale sale: Michelle Pfeiffer, Eva Green si Helena Bonham Carter sunt de nerecunoscut in horrorul-gotic Dark Shadows

"Arat ciudat?!" pare sa spuna expresia de pe fata lui Johnny Depp care s-a obisnuit deja in ultimii ani sa se reinventeze cu fiecare rol pe care il joaca. A fost  pirat, gangster, detectiv, astronaut, scriitor, regizor, Palarierul Nebun, dealer de droguri, dependent de droguri, barbier iar acum va fi si vampir in singurul film pe care actorul il lanseaza in 2012.
 


Dark Shadows este a opta colaborare dintre Johnny Depp si Tim  Burton si cum era de asteptat nu este deloc una mica. Cu un buget de peste 150 de milioane de dolari, filmul are o distributie de vis: Helena Bonham Carter, Michelle Pfeiffer, Christopher Lee, Chloe Moretz si Eva Green. Pentru cei care nu prea au fost convinsi de Alice in WonderlandDark Shadows nu va fi 3D. Dupa un succes urias cu Piratii din Caraibe 4 care a facut incasari de peste un miliard de dolari anul trecut si un dezastru de box office care s-a numit The Rum Diary, fanii asteapta sa vad cum va fi primit de fani Dark Shadows


Johnny Depp este Barnabas Collins, un playboy care are lumea la picioare si care este transformat in  vampir de femeia careia i-a frant inima - vrajitoarea Angelique ( Eva Green). Eliberat din mormant dupa 2 secole, Barnabas Collins  isi gaseste urmasii care au secrete ascunse. Angelique este si ea in viata, insa nu a trecut peste tradarea lui Barnabas.


Depp joaca rolul unui vampir
pe nume Barnabas Collins in horrorul-gotic inspirat din serialul TV  cu acelasi titlu "Dark Shadows" creat de Dan Curtis si popular in SUA in anii '60, '70. Show-ul a devenit un adevarat clasic, Tarantino, Madonna si Tim Burton s-au declarat fani infocati ai serialului.

Actorul preferat al americanilor, Depp a inceput in aceasta saptamana productia la filmul western The Lone Ranger care aduce pe marile ecrane un personaj nemuritor al culturii americane. Armie Hammer, Johnny Depp si Helena Bonham Carter aduc la viata povestea justitiarului mascat care alaturi de prietenul Tonto lupta pentru dreptate in Vestul Salbatic. Filmul va fi regizat de Gore Verbinski si se va lansa in 2013.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies