marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp si Natalie Portman au colaborat cu Paul McCartney la cel mai recent clip al acestuia: in ce ipostaza inedita apare starul seriei Piratii din Caraibe

Cand esti Paul McCartney nimeni nu te poate refuza, nici macar Johnny Depp sau Natalie Portman. Cei doi au acceptat sa joace in rei promo-uri pentru cel mai recent single al veteranului Paul McCartney, "My Valentine".

Johnny Depp si Natalie Portman au colaborat cu Paul McCartney la cel mai recent clip al acestuia: in ce ipostaza inedita apare starul seriei Piratii din Caraibe

Fostul membru al trupei Beatles a facut trei promo-uri pentru cel mai nou cantec al sau, iar cele doua staruri ale cinematografiei joaca impreuna intr-unul dintre acestea si separat in celelalte doua, informeaza contactmusic.com.

Potrivit publicatiei The Sun, care a obtinut fotografii de pe platourile de filmare, Depp canta la chitara in promo-ul in care joaca solo, iar Portman pozeaza pe un taburet. Solistul a luat legatura cu cele doua starui prin intermediul scenografului Wally Pfister, care a lucrat pe platourile de la "Inception" sau "The Dark Knight".


Clipurile, regizate de McCartney, au avut premiera la un eveniment special care a avut loc la Los Angeles, vineri noapte.
 

"My Valentine" este o piesa inclusa pe recent lansatul album "Kisses on the Bottom" al lui Paul McCartney - al 15-lea material discografic de studio si primul scos pe piata de la "Memory Almost Full" (2007). Paul McCartney a format alaturi de John Lennon, George Harrison si Ringo Starr trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.


Actrita, regizoare si producatoare de film, Natalie Portman a fost recompensata in 2011 cu premiul Oscar, dar si cu un Glob de Aur pentru rolul din "Lebada neagra". Ea a mai jucat in filme precum "Ispita", "Fantomele lui Goya", "V de la Vendetta", "Fara obligatii", "Thor" etc.


Johnny Depp, unul dintre cele mai iubite staruri de cinema, este cunoscut pentru roluri precum cele din filmele "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap", "Charlie si Fabrica de Ciocolata", "Rango", filmele din franciza "Piratii din Caraibe" si "Alice in tara Minunilor/ Alice in Wonderland".


Sursa: Mediafax
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies