marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Indianul care va cuceri Hollywood-ul: Johnny Depp explica de unde s-a inspirat pentru machiajul excentric din The Lone Ranger

Johnny Depp este celebru pentru rolurile sale in care devine de nerecunoscut, iar in 2013 le promite fanilor inca o interpretare inedita in The Lone Ranger, in care va putea fi vazut in ipostaza speciala, cea de indian. 

Indianul care va cuceri Hollywood-ul: Johnny Depp explica de unde s-a inspirat pentru machiajul excentric din The Lone Ranger

GALERIE FOTO CU CELE MAI EXCENTRICE ROLURI ALE LUI JOHNNY DEPP

 

De-a lungul timpului, Johnny Depp  s-a ascuns in spatele unor masti celebre in Edward Scissorhands, Charlie and the Chocolate Factory, Alice in Wonderland, iar in vara acestui an se transforma in vampir in Dark Shadows. Pentru 2013, actorul de 48 de ani pregateste inca un rol de exceptie.

 

Primele imagini din The Lone Ranger il infatiseaza pe Johnny Depp intr-un costum bizar, machiat cu alb si negru pe fata si cu o cioara in cap. La prima vedere, pare ca poarta costumul celebru din Piratii din Caraibe, la care a adaugat o pasare neagra, dar Depp a explicat de unde se inspira look-ul sau.

 

"Am vazut un tablou facut de un artist, Kirby Sattler, si m-am uitat la fata razboinicului din imagine si am zis <<gata, asa trebuie sa arate si personajul meu. Mi-au placut mult dungile trasate pe fata si sub ochi, parca vedeai concret sectiunile separate ale individului" a spus acesta pentru Entertainment Weekly.

 



 

Actorul a explicat ca liniile trasate pe fata americanilor nativi ii inspirau o delimitare intre partea emotionala, sufleteasca si cea fizica."Exista in ei o latura razboinica, marcata de suferinta, dar si una pasnica, inteleapta. Pentru mine, acest machiaj a fost o sursa de inspiratie majora, asa am receptat eu mesajul acelui tablou".

Depp a mai dezvaluit si aparitia pasarii in look-ul sau deosebit: "Sattler, cel care a facut tabloul de la care m-am inspirat, a desenat o pasare neagra chiar in spatele capului razboinicului si ai impresia ca sta pe capul lui. Atunci am avut o revelatie, mi-am dat seama ca pasarea de fapt este spiritul sau, e mort pentru ceilalti, dar pentru el nu."

 

 

Tabloul "I Am Crow" realizat de Kirby Sattler


 

 

Sattler a explicat si el pentru revista Entertainment Weekly conceptul din spatele lucrarii "I Am Crow". "Portretul infatiseaza o creatie compozitionala realizata din mai multe stiluri vizuale pe care le-am imbinat si am adaugat ceva din imaginatia mea. Are la baza un context istoric, dar nu trebuie privit ca o reprezentare reala. Am incercat sa prind esenta sufletului american nativ."


Depp a fost atras imediat de personajul sau: "Am vrut de la inceput sa il joc pe Tonto pentru ca am vrut sa ma joc putin cu stereotipurile despre americanii nativi, care au avut locul lor inca de la inceputul cinematografiei in lumea filmului. In viziunea mea, Tonto nu va fi doar partenerul lui Lone Ranger, va avea o personalitate proprie".


"The Lone Ranger este un western cu un buget urias de 215 de milioane de dolari pe care Disney a anuntat ca il anuleaza toamna trecuta din cauza costurilor prea mari. Bugetul filmului trecea de 275 de milioane de dolari suma pe care studiourile au considerat-o inacceptabila pentru un western fantastic - gen nu prea gustat in afara SUA si care nu prea a atras in ultimii ani.


"The Lone Ranger" este anuntat drept un western exploziv a carui actiune are loc in Vestul Salbatic. 6 politisti texani sunt atacati de o banda de criminali condusa de Butch Cavendish. Dupa atac, un indian, Tonto (Johnny Depp) ajunge la locul crimei si il descopera pe singurul supravietuitor, John Reid (Armie Hammer), omul care i-a salvat viata in trecut. Tonto il ajuta pe Reid care isi acunde identitatea si sub numele de The Lone Ranger porneste in cautarea razbunarii.

 

Povestea justitiarului mascat care alaturi de prietenul Tonto lupta pentru dreptate in Vestul Salbatic i-a cucerit pe americani inca din 1933 cand a fost lansata sub forma de teatru radiofonic iar 10 ani mai tarziu a ajuns un faimos serial pe TV (1949 - 1957) unde cele doua personaje erau interpretate de Clayton Moore si Jay Silverheels. Au mai existat doua tentative de a reinvia legenda lui The Lone Ranger in 1981 si in 2003 cu un serial TV care insa nu a fost bine primit de public.
 

 

"The Lone Ranger" va fi regizat de Gore Verbinski, cunoscut pentru seria Piratii din Caraibe si Rango, producator va fi Jerry Bruckheimer, iar din distributie fac parte: Johnny Depp, Armie Hammer, Helena Bonham Carter, William Fichtner si Tom Wilkinson. Filmul se va lansa in SUA pe 31 mai 2013.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies