marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp,  un nou rol memorabil in The Lone Ranger, din 5 iulie in cinematografele din Romania

„Vine o vreme in care oamenii buni trebuie sa poarte masti” pare sa fie deviza lui Jonny Depp, in cel mai recent film in care apare, „Legenda Calaretului Singuratic”/„The Lone Ranger”.

Johnny Depp, un nou rol memorabil in The Lone Ranger, din 5 iulie in cinematografele din Romania

 

Dupa rolul capitanului Jack Sparrow din “Piratii din Caraibe”, Johnny Depp isi surprinde din nou fanii prin rolul remarcabil al indianului Tonto, un razboinic american nativ al carui look surprinde si de data aceasta.  Filmul va avea premiera pe marile ecrane din Romania pe data de 5 iulie.

 

Produs de Jerry Bruckheimer si regizat de Gore Verbinski,  echipa imbatabila care s-a aflat si in spatele francizei de succes „Piratii din Caraibe”, „The Lone Ranger” promite aventura si suspans, presarate cu momente de umor autentic. Tonto, personajul interpretat de Johnny Depp, relateaza povestile nestiute ale transformarii lui  John Reid (Armmie Hammer) dintr-un om al legii intr-o legenda a justitiei.


Look-ul iesit din comun al lui Johhny Depp a fost chiar ideea actorului, cunoscut la Hollywood drept un maestru al deghizarii. “In timpul unor filmari am gasit un tablou al unui nativ-american cu aceste dungi pictate pe fata, asadar l-am rugat pe Joel Harlow, un magician al machiajului, sa ma ajute sa reproduc acest aspect. A iesit ceva grozav, am facut fotografii si cand le-am prezentat producatorului aproape ca nu m-a recunoscut”, marturiseste Johnny Depp.

 


 

 

Efectele speciale impresionante nu lipsesc, iar replicile savuroase ale celor doua personaje, strecurate cu maiestrie printre numeroasele aventuri fac din film unul cu sanse mari la prima pozitie a box-office-ului verii. In film, Tonto si John trebuie sa isi uneasca fortele impotriva coruptiei si lacomiei din Vestul Salbatic, unde timpul si puterea sunt comori nepretuite, iar cei care le controleaza devin aproape stapani ai viitorului. Cei doi curajosi duc o lupta pe viata si pe moarte, in care legendele devin reguli nescrise ale aventurii.


Pe langa binecunoscutii Johnny Depp si Armie Hammer, care interpreteaza rolurile principale, din distrbutie mai fac parte si Helena Bonham-Carter, Tom Wilkinson, si Barry Pepper.  Scenariul filmului are la baza cartea „The Lone Ranger: Behind the Mask”, dar si un serial omonim produs in anii 1950.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies