marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp va aparea intr-un videoclip alaturi de Paul McCartney

Actorul Johnny Depp va aparea in videoclipul melodiei "Early Days", interpretata de Paul McCartney, care va fi regizat de Vincent Haycock.

Johnny Depp va aparea intr-un videoclip alaturi de Paul McCartney

In promo-ul videoclipului pentru melodia "Early Days", Paul McCartney canta la chitara acustica, singur intr-o camera, apoi mai multi cantareti de blues, printre care si Johnny Depp, intra in incapere si incep sa cante alaturi de el, informeaza contactmusic.com. Cantecul "Early Days" este extras de pe cel de-al 16-lea album de studio al lui Paul McCartney, "NEW", care a fost lansat in octombrie 2013.
 

 

Regizorul Vincent Haycock a declarat ca videoclipul este un omagiu adus prieteniei dintre Paul McCartney si John Lennon, care s-a inchegat in perioada in care cei doi faceau parte din trupa The Beatles.
 

 

 

 

"Povestea este, in esenta, una universala - despre doi pusti care se imprietenesc datorita pasiunii lor pentru muzica si infiinteaza o trupa. Acest videoclip este despre ei, despre fiecare trupa, despre fiecare pusti care a trecut prin suisurile si coborasurile de la inceput, indiferent daca au avut sau nu succes", a spus Vincent Haycock.
 

 

Aceasta nu este prima oara cand Johnny Depp a aparut intr-un videoclip pentru unul dintre cantecele lui Paul McCartney. in 2013, Johnny Depp a aparut, alaturi de Kate Moss si Meryl Streep in videoclipul melodiei "Queenie Eye".
 

 

 

 


Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies