marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp vrea sa renunte la actorie: starul este dezamagit de esecul noului sau film, The Lone Ranger

Johnny Depp se gandeste serios sa renunte la actorie dupa esecul celui mai recent film al sau, "Calaretul singuratic/ The Lone Ranger", informeaza tabloidul britanic The Sun.
 

Johnny Depp vrea sa renunte la actorie: starul este dezamagit de esecul noului sau film, The Lone Ranger


La doar 50 de ani, actorul multimilionar a marturisit ca vrea sa renunte la actorie si sa se concentreze asupra altor lucruri. "Ma intrebati daca sunt lucruri pe care le fac cu placere. Sigur ca sunt. Nu spun ca voi renunta imediat (la actorie - n.r.), dar spun ca acel moment nu este prea departe", a declarat actorul, la o emisiune care urmeaza sa fie difuzata pe BBC.

 

 

In ciuda popularitatii lui Johnny Depp, The Lone Ranger s-a dovedit a fi un esec din toate punctele de vedere. Cu doar 168 de milioane de dolari incasari la nivel global, cifrele sunt extrem de slabe si sub astetptarile producatorilor, tinand cont ca bugetul peliculei a fost 250 de milioane de dolari. Jerry Bruckheimer, Gore Verbinski si Johnny Depp intentionau sa lanseze o noua franciza in genul Piratii din Caraibe, insa The Lone Ranger este un dezastru atat in randul fanilor, cat si al criticilor, care l-au desfiintat in recenzii.

 

 

 

 

Filmul a fost criticat din toate punctele de vedere: genul western nu este pe gustul tinerilor, iar interesul lor a fost minim, criticii l-au desfiintat pentru faptul ca incearca sa imbine prea multe genuri si rezultatul e un fiasco. Alti cinefili s-au plans de violenta, dar si de durata: are peste 2 ore.

 

Productia urmareste un curajos luptator nativ american Tonto (Johnny Depp) care deapana povestea nescrisa a lui John Reid (Armie Hammer) si a modului in care acesta s-a transformat dintr-un om al legii, intr-o legenda a dreptatii in Vestul Salbatic.

 



Johnny Depp
este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generatia sa, alaturi de George Clooney si Brad Pitt. Actor versatil si extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simtit in largul lui atat in productiile hollywoodiene - mai ales in franciza "Piratii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, dar si in productii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom" si, mai ales, in colaborarile sale cinematografice cu regizorul Tim Burton - "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap/ Sleepy Hollow", "Corpse Bride/ Mireasa moarta", "Alice in Tara Minunilor" si "Umbre intunecate/ Dark Shadows".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies