marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Julia Roberts, Kate Hudson si Jennifer Aniston, in premiera impreuna in comedia ,,Mama, ce zi!”

La 26 de ani de la prima colaborare dintre celebrul regizor Gary Marshall si actrita Julia Roberts in cadrul legendarei comedii romantice ,,Pretty Woman”, cei doi isi reunesc fortele si revin pe marile ecrane din 13 mai, in filmul ,,Mama, ce zi!”, un eveniment cinematografic care a rezervat partituri principale si pentru: Jennifer Aniston, Jason Sudeikis si Kate Hudson.

Julia Roberts, Kate Hudson si Jennifer Aniston, in premiera impreuna in comedia ,,Mama, ce zi!

Filmul surprinde povestile mai multor familii care se pregatesc sa petreaca impreuna o zi importanta. Fie ca e vorba despre o noua idila, despre o iubire pierduta sau lipsa dragostei, sarbatoarea care se apropie rapid se anunta a fi una memorabila. „Mama, ce zi!” este un film complex, amuzant si emotionant in care orice femeie se poate regasi.

 

 

Premiera comediei ,,Mama, ce zi!” pe marile ecrane din Romania a fost salutata si de un numar impresionant de vedete, in cadrul unui amplu eveniment organizat de distribuitorul filmului Freeman Entertainment  Adelina Pestritu, Ilinca Vandici, Andreea Antonescu, Alina Laufer, Cristina Cioran, Alexia Talavutis, Raluca si Denisa Tanase (Bambi),  s-au simtit rasfatate de echipele de stilisti prezente la eveniment si au urmarit cu incantare comedia care le aduce pentru prima oara impreuna pe marile ecrane pe Julia Roberts, Jennifer Aniston si Kate Hudson.

Distribuita de Freeman Entertainment, comedia romantica ,,Mama, ce zi!” are premiera in cinematografele din tara pe data de 13 mai 2016.
 


 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies