marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jurassic Park 4: cand se va lansa si ce titlu a primit urmatorul film din franciza cu dinozauri

Dupa mai multe speculatii legate de data in care va avea loc lansarea oficiala, producatorii Jurassic Park 4 au anuntat cand se va intampla acest lucru.

Jurassic Park 4: cand se va lansa si ce titlu a primit urmatorul film din franciza cu dinozauri

 

 

Astfel, dupa ce filmarile au fost suspendate pentru cateva sapatmani la inceputul verii pentru ca echipa de productie sa-si creeze o imagine mai buna asupra proiectului, posibilitatea ca filmul sa fie lansat in 2014 a picat. Asteptarea a luat sfarsit in aceasta saptamana, cand Universal a anuntat ca Jurassic Park 4, al carui nume oficial este Jurassic World, se va lansa pe 12 iunie 2015, in format 3D.

 

Filmul va fi produs de Steven Spielberg, alaturi de Frank Marshall si Pat Crowley, din echipa lipsind sotia lui Marshall, Kathleen Kennedy care se ocupa de realizarea Star Wars: Episode VII. Scenariul ii apartine lui Colin Trevorrow, care se va ocupa si de regie,  in colaborare cu Derek Connolly.

 

 

 

In 1993, Steven Spielberg a regizat Jurassic Park, adaptat dupa romanul omonim scris de Michael Crichton, in care un grup de oameni de stiinta sunt atacati de dinozauri intr-un parc natural popular de reptilele gigant. Imediat, pelicula a devenit un succes de box-office, un film cult pentru o generatie si un deschizator de drumuri in domeniul efectelor speciale. Cu 3 Oscaruri, Jurassic Park se afla in topul celor mai bune 250 de filme din toate timpurile, alcatuit de IMDb. Filmul a facut incasari mondiale de 900 de milioane de dolari. 

 

 

Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum si Richard Attenborough au fost starurile care au lansat filmul, ce a beneficiat de inca doua continuari, in 1997, Jurassic Park The Lost World si in Jurassic Park III, in 2001.

 

 

 

In total, franciza se ridica la aproape 2 miliarde de dolari, iar cei de la Universal au anuntat ca intentioneaza sa relanseze originalul Jurassic Park (1993) in format 3D. Daca se va intampla asta, cu siguranta filmul va intra in clubul miliardarilor si astfel, ar deveni primul film din cariera lui Steven Spielberg care trece de pragul de 1 miliard de $ incasari.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies