marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kevin Spacey:  “Va exista si sezonul 3 din “House of Cards – Culisele puterii”

Aceasta a fost declaratia pe care Kevin Spacey a facut-o jurnalistilor de la publicatia “The Sun”:.fara nici o indoiala,  thrillerul politic de succes House of Cards – Culisele puterii”se va intoarce cu un nou sezon, care va fi filmat la Baltimore.

Kevin Spacey: Va exista si sezonul 3 din House of Cards ndash; Culisele puterii

Vezi aici primul sezon din House of Cards

 

“Filmez la sezonul 3. Asta e tot. Nu am ce sa mai adaug”, a raspuns Spacey jurnalistilor de la The Sun care il chestionau in privinta zvonurilor ca ar putea parasi serialul.
   

“Mi-a placut foarte mult in Baltimore . Impreuna cu echipa de filmare am fost ca o familie”, isis aminteste Kevin Spacey. Actorul are de asemenea numai cuvinte de lauda la adresa guvernatorului din Maryland care a facut eforturi pentru a reduce cat mai mult posibil taxele pentru orice are legatura cu industria filmului.  Insa aceasta pentru ca numai producerea primului sezon din “House of Cards – Culisele puterii” a insemnat un aport de 140 de milioane de dolari la bugetul local.  Peste 2000 de persoane au fost angajate si tot atatea firme din Maryland au avut oportunitati de afaceri. Astfel, cum “House of Cards – Culisele puterii” s-a dovedit o mina de aur pentru economia din statul Maryland, cel de-al treilea sezon al serialului se va filma tot aici. Si dupa cat se pare, taxele vor fi scazute la jumatate fata de cele din anul precedent, dupa cum spun oficiali ai statului Maryland.
   

Primul sezon al serialului “House of Cards – Culisele puterii” poate fi urmarit, in exclusivitate, pe Voyo.ro.
   


Abonatii Voyo pot urmari serialele preferate oriunde s-ar afla, atat pe laptop sau PC, cat si pe aplicatiile dedicate de iPad, iPhone, Android sau Smart TV.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies