marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kick-Ass 2: Jim Carrey refuza sa isi promoveze propriul film, actorul critica violenta exagerata 

Jim Carrey i-a socat pe producatorii celui mai recent film la sau, Kick-Ass 2, o productie intens asteptata de catre fani. Starul de 51 de ani refuza sa se implice in orice actiune de promovare al filmului, din cauza violentei exagerate, scriu cei de la The Guardian.

Kick-Ass 2: Jim Carrey refuza sa isi promoveze propriul film, actorul critica violenta exagerata


 

Jim Carrey a fost puternic emotionat si impresionat de actele violente si tragice petrecuta in SUA, la o scoala din Sandy Hook, unde mai multi copii au murit dupa ce un barbat inarmat a intrat si a tras in civili. 20 de copii au murit si alti 6 au fost raniti.

Carrey, care este un sustinator aprig al legilor de control ale armelor, a scris pe Twitter duminica seara ca nu se mai poate implica in nici un fel in promovarea filmului Kick-Ass 2. "Am filmat pentru Kick-Ass 2 cu o luna inainte de evenimentele de la Sandy Hook. Acum, nu pot sa am constiinta impacata si sa promovez acest film, nu pot sa fac fata nivelului de violenta. Imi cer scuze pentru toti cei implicati. Nu imi este rusine de el, dar evenimentele recente m-au marcat profund si mi-au atins sufletul".
 

Mark Millar, producatorul filmului si creatorul benzilor desenate pe care se bazeaza productia, a declarat pe blogul sau ca este socat de decizia lui Carrey. "Sunt dat peste cap de aceasta decizie surprinzatoare pe care a luat-o Jim Carrey. Acele scene se aflau in scenariu si acum 18 luni. Un film cu acest titlu trebuie sa fie pe masura nu? O continuare la filmul care a creat-o pe Hit Girl va contine intotdeauna scene sangeroase, si Jim nu ar trebui sa fie socat de asta, mai ales ca s-a distrat enorm la vizionarea primei parti.

 

 

 

La fel ca Jim, si eu am fost ingrozit de acele evenimente petrecute in realitate, dar Kick-Ass 2 nu este un documentar. Nimeni n-a fost ranit in timul productiei. Este pura fictiune, asa cum sunt si filmele lui Tarantino, in care abunda violenta. In acest film, accentul se pune pe consecintele violentei si nu incurajeaza violenta.

Acum 4 ani, Kick-Ass redefinea comediile cu super eroi si primea numai laude din partea criticilor. FIlmul regizat de Matthew Vaughn, cu  Aaron Taylor-Johnson, Nicolas Cage si  Chloë Grace Moretz in distributie a fost un succes, asa ca producatorii au hotarat sa lanseze si o continuare. Primul film a facut doar 96 de milione de dolari, insa a devenit foarte popular intre amatorii genului.


Fanii s-au entuziasmant enorm cand au aflat ca va exista si o a doua parte, mai ales cand a fost mentionat si numele lui Jim Carrey in distributie. Actorul de 50 de ani interpreteaza rolul unui personaj inedit, Colonelul Stars, un fost gangster care se alatura echipei de supereroi, Justice Forever.

Actiunea din Kick-Ass 2 are loc la scurta vreme dupa evenimentele din primul film. De aceasta data, Kick-Ass si Hit-Girl au inspirat si mai multi tineri sa isi creeze costume de super eroi si sa se lupte cu raufacatorii.Cel mai tare personaj al filmului va fi cu siguranta Colonel Stars and Stripes, jucat de un Jim Carrey greu de recunoscut. Kick-Ass si Hit-Gir vor avea nevoie de ajutorul lui, dupa ce un vechi inamic, Mist, se intoarce si nu singur, ci alaturi de The Mother F---er," un nou personaj. Mist vrea sa razbune moartea tatalui sau.

 

Kick Ass 2 se lanseaza in SUA si Romania incepand cu 16 august.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies