marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kirsten Dunst, despre scena care a facut-o celebra la Hollywood: Sarutul cu Brad Pitt a fost dezgustator

Actrita Kirsten Dunst a mentionat intr-un articol ca sarutul pe care l-a avut cu Brad Pitt in scena unui film in care au jucat impreuna a fost dezgustator.

Kirsten Dunst, despre scena care a facut-o celebra la Hollywood: Sarutul cu Brad Pitt a fost dezgustator


Kirsten Dunst  a povestit intr-un interviu acordat revistei Bullett despre rolul care a lansat-o la Hollywood, cel din "Interviu cu un vampir", pe cand avea doar zece ani,

"A fost doar un sarut pe fuga", a spus actrita in varsta de 30 de ani despre sarutul cu Brad Pitt in cunoscutul film din 1994, in care Dunst a jucat rolul unei fetite vampir. "Imi aduc aminte ca Brad (...) avea parul lung. Era doar un tip cool si de genul hippie. Toata lumea imi spunea pe atunci: 'Esti atat de norocoasa ca l-ai sarutat pe Brad Pitt', dar mie mi s-a parut ca a fost dezgustator. Nu am mai sarutat pe nimeni pana la 16 ani, cred."

La 20 de ani de la lansarea filmului, actrita este si acum intrebata in legatura cu sarutul ei cu Pitt, desi a mentionat in repetate randuri cat de mult i-a displacut experienta


In 1998, Kirsten Dunst a povestit si pentru revista Interview: "Sarutul cu Brad a fost atat de inconfortabil pentru mine. Imi amintesc ca spuneam in interviuri ca mi s-a parut scarbos (...). Aveam doar 10 ani." Potrivit unei alte declaratii a actritei, nici Brad Pitt nu a fost atunci foarte incantat de scena respectiva. "Cum crezi ca ma simt eu? Trebuie sa ma sarut cu o fetita", i-ar fi spus Pitt lui Kirsten.


Desi juca alaturi de Brad Pitt, Tom Cruise sau Antonio Banderas, Kirsten nu s-a lasat intimidata iar interpretarea ei a atras multe aplauze: juca rolul Claudiei, o fetita transformata in vampir cu mentalitatea unui adult. Filmul i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur iar actrita a continuat sa straluceasca cu roluri ca cele din Little Women, Jumanji, Wag the Dog, Small Soldiers sau The Virgin Suicides.

Pentru rolul din "Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles", actrita a invins-o pe Christina Ricci,  insa filmarile nu au fost tocmai usoare pentru ea. Una din scenele memorabile ale filmului cuprinde un sarut destul de pasional intre ea si Brad Pitt. Actrita a declarat in repetate randuri ca momentul a dezgustat-o complet: chiar daca pe atunci Brad Pitt era unul dintre cei mai sexy barbati din lume, Kirsten era inca o minora.

 

"A fost scarbos.Am urat acea scena. Brad si Tom erau ca niste frati mai mari pentru mine la acele filmari asa ca scena mi s-a parut dezgustatoare" a povestit actrita. Nici pentru Brad Pitt filmarile nu au fost usoare. Starul a declarat de multe ori ca cel mai nefericit moment din cariera sa a fost cel in care l-a jucat pe Louis de Pointe du Lac in thrillerul regizat de Neil Jordan.

Cariera lui Kisten Dunst a evoluat cu viteza luminii dupa ce a pus mana pe rolul lui Mary Jane Watson in franciza Spider-Man, toate cele 3 filme in care a jucat din 2002 pana in 2007 facand incasari de peste 1.3 miliarde de dolari. Actrita a mai impresionat in filme ca Mona Lisa Smile ( 2003) si Marie Antoinette ( 2006), iar in 2011 a fost recompensata cu trofeul pentru cea mai buna actrita la Cannes pentru rolul din Melancholia lui Lars von Trier.

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies