marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

“La Bloc dupa 10 ani” se reunesc la Pro Cinema, pe 19 aprilie

Cel mai iubit serial romanesc, ale carui personaje au fost prezente constante in vietile telespectatorilor ani la rand – Americanu si Bela, Nelu Curca si Costel, Mimi, Nea Popa si Roxana – “La Bloc dupa 10 ani”, difuzat pe 19 aprilie, de la 13:45, marcheaza reunirea maestrilor umorului la Pro Cinema.

La Bloc dupa 10 ani se reunesc la Pro Cinema, pe 19 aprilie

 

Realizat la mai bine de un deceniu de cand s-a strigat pentru prima data “motor”, “La Bloc dupa 10 ani” este un episod special, care ii readuce impreuna pe indragitii eroi din “La Bloc”. Acestia sunt acum departe de casa, in Saint Tropez, unde Nelu (Mihai Coada), Costel (Dragos Mostenescu) si Lili (Mariana Danescu) se vor prezenta ca fiind milionari romani fugiti de criza si nebunia din tara, pentru a se adaposti in linistea si splendoarea unui castel de milioane de euro. Purtat de valul bogatiei si de sentimentul de indragosteala care i s-a aprins in suflet de cind a intilnit-o pe Iulia Vantur la Saint Tropez, Nelu se rasfata cu cele mai costisitoare placeri, insotit de secundul Costel si de toapa Lili.

 

 

 

Dar vestea maritisului lui Mimi (Dana Rogoz) ajunge si la ei. Nelu isi face procese de constiinta ca a uitat de ea in ultimii ani. Hotaraste sa mearga in tara, la nunta, sa-i faca o surpriza. Si de aici incepe toata nebunia, el vrea sa-i faca lui Mimi o nunta de vis, numai ca ea vrea o nunta simpla, doar cu familia care i-a mai ramas in tara si cu prietenii apropiati, cu vechile sale prietene Adina (Laura Cosoi) si Roxana (Tili Niculae), cu Nea Popa (Tudorel Filimon), Americanu (Emil Mitrache) si Bela (Alina Chivulescu).

 


“Ne-a facut o bucurie mare ca ne-am intalnit din nou”, spune Mihai Coada, actorul care a dat viata personajului Nelu Curca si care e de parere ca episodul special “La Bloc” prinde bine Romaniei: “Lasa ca e bine sa mai rada si lumea asta, cu gazele astea de sist toti suntem stresati!”, mai spune Mihai Coada

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies