marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lenny Kravitz va juca in mega productia The Hunger Games! Vezi aici primele imagini!

Filmul The Hunger Games, o adaptare dupa trilogia SF scrisa de Suzanne Collin a primit inca un nume de senzatie in distributie!
 

Lenny Kravitz va juca in mega productia The Hunger Games! Vezi aici primele imagini!

Cu un buget de 75 de milioane de dolari, filmul pe care specialistii il anunta drept urmatoarea franciza blockbuster va fi lansat in 2012 si filmarile sunt in toi.

Actorul si cantaretul de 46 de ani a fost ales de producatorii de la Lionsgate si de regizorul Gary Ross sa joace in rolul lui Cinna in mult asteptatul film Jocurile Foamei - The Hunger Games.

Lenny Kravitz  li se va alatura lui Jennifer Lawrence (care o interpreteaza pe Katniss) si lui Josh Hutcherson ( Peeta).



"Rolul lui Lenny din Precious m-a dat pe spate. A fost puternic, inteles, deschis, a avut toate calitatile pe care le doream pentru personajul din The Hunger Games" a declarat regizorul Gary Ross.

In filmul produs de Lionsgate mai apar Liam Hemsworth, Elizabeth Banks, Stanley Tucci si Woody Harrelson.

Actiunea din The Hunger Games se desfasoara intr-o America postapocaliptica, impartita in 12 districte. Razboiul, foamea si focul au distrus  America de Nord intr-un viitor apropiat iar pe teritoriul vechiului continent se ridica natiunea Panem.


In fiecare an cate doi reprezentanti din fiecare district sunt alesi pentru a participa la The Hunger Games - Jocurile Foamei. Astfel cate 24 de adolescenti sunt luati de langa familii si fortati sa se lupte pe viata si pe moarte intr-un show televizat urmarit la intensitate maxima. Doar unul se va intoarce acasa in viata....


Vezi aici primele imagini de la filmari!
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto


Modifică setările cookies