marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio a castigat cel de-al doilea Glob de Aur din cariera pentru rolul din The Wolf of Wall Street. Cui a multumit actorul si ce sfaturi le-a oferit colegilor sai

Nominalizat de zece ori la Globurile de Aur, Leonardo DiCaprio si-a trecut in palmares cel de-al doilea trofeu din cariera la categoria cel mai bun actor principal intr-un musical/comedie, cu rolul din The Wolf of Wall Street. 

Leonardo DiCaprio a castigat cel de-al doilea Glob de Aur din cariera pentru rolul din The Wolf of Wall Street. Cui a multumit actorul si ce sfaturi le-a oferit colegilor sai

Considerat unul dintre cele mai bune roluri din cariera sa, Leonardo DiCaprio a mai facut un pas destul de important spre castigarea primului Oscar, fiind desemnat cel mai bun actor intr-un rol principal la Globurile de Aur pentru interpretarea din The Wolf of Wall Street. 


"Nu ma gandeam ca voi primi un Glob de Aur pentru un rol de comedie. Le multumesc colegilor mei geniali, Christian Bale, Joaquin Pheonix si cei tineri, care vor sa preia acest drum al actoriei, luati-l model pe Bruce Dern. Ii multumesc lui Martin Scorsese ca m-a lasat sa il urmaresc ca sa fac acest film. Esti un vizionar, un om care risca si unul dintre cei mai mari artisti. Iti multumesc pentru ca esti mentorul meu", a declarat Leonardo DiCaprio.

 

 

In The Wolf of Wall Street, Leonardo DiCaprio joaca rolul lui Jordan Belfort, unul dintre cei mai influenti si puternici bancheri de pe Wall Street, cel care si-a si exprimat parerea despre calitatea filmului si despre interpretarea actorului. Pe langa aprecierea lui Belfort, DiCaprio a primit numeroase laude si din partea criticilor, nu putini fiind cei care au fost impresionati de felul in care a adus la viata acest personaj, dar si despre frumoasa colaborare dintre el si Scorsese.

 

„Leo este uimitor, am petrecut o gramada de timp in compania lui si am avut discutii interesante. La fel si cu Marty, care este un regizor genial”, a declarat adevaratul Jordan Belfort. 

 


Leonardo DiCaprio a explicat motivul pentru care a fost atat de incantat sa joace in aceasta productie. "Onestitatea severa cu care Jordan Belfort a prezentat viata exagerata de pe Wall Street. Cu toti acesti oameni de pe Wall street care au distrus atat de multe vieti din 2008, am fost obsedat de a interpreta un personaj care m-a facut sa inteleg mentalitatea de pe Wall Street".

 

Aceasta este a cincea colaborare cu Leonardo DiCaprio, care ramane in continuare fara Oscar, dar unul dintre cei mai apreciati actori ai generatiei sale. In cele 5 filme facute impreuna, DiCaprio s-a maturizat actoriceste, insa acesta este rolul care a ridicat din nou stacheta: "Eu admir la el ambitia cu care preia fiecare rol si cat de mult se dedica personajului. Am vrut sa mergem mai departe decat am facut-o in The Aviator sau The Departed. Ne-am gandit la acest film inca din 2007, dar atunci planurile s-au destramat. El n-a lasat nicio clipa acest film, dar eu aveam nevoie ca el sa fie total liber ca actor, si in general, nu am vrut sa fac nici un compromis. De aceea l-am facut cu aceasta echipa de producatori, acum. Am avut scene grele, mai ales cand Jordan isi pierde umanitate, devine brutal cu sotia sa, pentru a-si tine copilul. Era lume in jurul nostru care cred ca era speriata de scene, dar el nu a zis niciodata nu. Stia de la inceput ca va avea scene cu totul altfel decat orice a facut pana acum."

 

 

Drama biografica The Wolf of Wall Street  este o adaptare a cartii de memorii omonime a autorului Jordan Belfort. Distributia stralucitoare ii cuprinde pe Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Kyle Chandler, Jean Dujardin, Matthew McConaughey, Jon Favreau.


Interpretat de DiCaprio, Belfort a fost unul dintre cei mai puternici oameni de pe Wall Street in timpul anilor ‘90, creand si conducand firma de Brokeraj Stratton Oakmont – probabil compania din care s-a inspirat filmul “Boiler Room”. A castigat milioane de dolari pe luna, se droga cu cocaina, frecventa zeci de prostituate, pe langa casatoria cu minunata doamna Belfort (interpretata de Margot Robbie), ale carei farmece si crize de isterie le mentioneaza foarte des in carte.

 


Productia este bazata pe bestsellerul cu acelasi titlu scris de Jordan Belfort, in 1990, in care este urmarit destinul unui tanar, din anii '80 (cand devine milionar), pana in anii '90 (cand cariera lui este zdruncinata si ajunge sa fie condamnat la inchisoare). Leonardo DiCaprio si Martin Scorsese au mai colaborat la peliculele "Bandele din New York" (2002), "Aviatorul" (2004), "Cartita" (2006) si "Shutter Island" (2010).



Galerie foto


Modifică setările cookies