marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio va fi rege la Cannes: cea de-a 66-a editie a festivalului de Film de la Cannes isi deschide azi portile

Festivalul de Film de la Cannes din acest an isi deschide azi portile pentru cea de-a 66-a editie. In acest an, competitia nu se da doar in filme, ci si in super starurile care sunt asteptate pe covorul rosu. Leonardo DiCaprio, Baz Luhrmann, Steven Spielberg, Michael Douglas, Marion Cotillard, Nicole Kidman, Christoph Waltz, Cristian Mungiu si multe alte nume sunt asteptate la cel mai prestigios festival din lume.

Leonardo DiCaprio va fi rege la Cannes: cea de-a 66-a editie a festivalului de Film de la Cannes isi deschide azi portile


In aceasta seara, Cannesul va fremata sub bagheta magica a printului Hollywoodu-ului, Leonardo DiCaprio, care va deschide oficial Festivalul cu super productia 3D The Great Gatsby. Regizat de Baz Luhrmann, filmul se anunta o calatorie intensa intr-un univers in care luxul si opulenta puneau bazele celebrului vis american.

Leonardo Dicaprio va fi rege la Cannes, scrie revista franceza Paris Match. Actorul de 38 de ani a reusit in ultimii 15 ani sa isi intareasca tot mai mult statutul de super star, asa cum tipa din toti plamanii in Titanic, pe cand avea 23 de ani. "I'm The King of The World" a ramas probabil replica pe care DiCaprio nu o va uita niciodata.

 


La 38 de ani, DiCaprio e mai mult decat un sex-simbol, mai mult decat un actor talentat, ci un super star cu o influenta colosala in peisajul cinematografic. DiCaprio a avut curajul sa intre in pielea unor personaje enigmatice, care au schimbat mai mult sau mai putin istoria omenirii. La fel o face si acum, cu The Great Gatsby, de aceasta data portretizand unul dintre cele mai celebre personaje din literatura universala, din romanul scris de F. Scott Fitzgerald.


Premiere de diseara se anunta intensa, cu multe staruri pe covorul rosu, dar si cu emotie. Saptamana trecuta, Marele Gatsby s-a lansat in SUA, insa recenziile n-au fost prea bune, multi cinefili fiind dezamagiti de versiunea lui Luhrmann. Dar publicul demonstreaza inca o data ca este fascinat de Jay Gatsby si de carisma lui DiCaprio, filmul debutand cu 51 de milioane de dolari in SUA.  Toata lumea va fi ochii cu pe DiCaprio si al sau film, care va fi cu siguranta, unul dintre cele mai discutate din cariera sa.

 

The Great Gatsby spune povestea lui Nick Carraway (Tobey Maguire), proaspat mutat in Long Island care devine atras de stilul de viata misterios al vecinului sau foarte bogat, Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio).  Extravagantul Jay Gatsby, devenit milionar cu afaceri pe timpul prohibitiei, nutreste inca sentimente profunde pentru fosta lui iubita Daisy (Carey Mulligan), desi aceasta s-a dovedit a fi superficiala si s-a maritat cu Tom Buchanan (Joel Edgerton).Dar in momentul in care Nick Carraway devine un apropiat al lui Gatsby, acesta isi da seama ca nu este exact ceea ce isi dorea.

 

The Great Gatsby se lanseaza si in Romania, incepand cu 17 mai.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies