marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Liam Neeson i-a infuriat pe fabricantii din arme din SUA: acestia cer boicotarea filmelor starului dupa ce a declarat ca sunt prea multe arme de foc in America

Liam Neeson a reusit sa atraga furia fabricantilor de arme din SUA dupa ce a declarat ca sunt prea multe arme de foc disponibile, in urma atacurilor sangeroase de la Charlie Hebdo.

Liam Neeson i-a infuriat pe fabricantii din arme din SUA: acestia cer boicotarea filmelor starului dupa ce a declarat ca sunt prea multe arme de foc in America

Liam Neeson a cerut, in timpul unui interviu acordat saptamana trecuta unei televiziuni din Dubai, ca politica prin care persoanele fizice au dreptul de a purta arme de foc sa fie modificata, in contextul atacurilor teroriste de la Paris, insistand ca armele de foc trebuie luate din mainile civililor, potrivit The Guardian.

 

"Sunt prea multe arme de foc disponibile. Mai ales în Statele Unite ale Americii. Cred ca populatia e de cat? 320 de milioane? Sunt peste 300 de milioane de arme de foc detinute de persoane fizice, in America. Cred ca e o rusine! Aproape in fiecare saptamana vedem in ziare cate un titlu de genul «alti cativa copii au fost ucisi la scoala»", a spus Liam Neeson.

 

 

 


Declaratiile lui Neeson i-au enervat pe patronii Para USA, companie care activeaza in domeniul fabricarii de armament, care au furnizat armele utilizate in timpul filmarii celei mai recente productii din seria "Taken", "Taken 3: Teroare in L.A./ Taken 3". Para USA a dat publicitatii o declaratie in care il criticau pe actorul originar din Irlanda de Nord. "Para USA regreta decizia de le pune la dispoziite arme producatorilor pentru a le folosi in Taken 3. Chiar daca filmul este distractiv, dar comentariile facute si atitudinea lui Liam Neeson reflecta ignoranta culturala si factuala care subliniaza sustinerea celui de-al Doilea Amendament (al Constitutiei americane, n.r.) si al libertatilor americane", au spus oficialii Para USA. Mai mult acestia au declarat ca nu vor sa mai furnizeze arme niciunui film in care apare Liam Neeeson.


Actorul irlandez Liam Neeson, nominalizat la Oscar pentru rolul din "Lista lui Schindler", s-a remarcat si in alte filme precum "Pur si simplu dragoste/ Love Actually", "Batman - Inceputuri", si "Teroare in Paris/ Taken", in trilogia "Cronicile din Narnia", dar si in alte pelicule mai recente precum "3 zile de cosmar", "Echipa de soc", "Infruntarea titanilor", "The Grey: La limita supravietuirii" si "The Dark Knight Rises".

 

Taken 3 ruleaza in cinematografele din Romania.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies